Mi a véleményetek a pontatlan emberekről?
9-es: nem teheti meg. Pont hogy neki kéne erre odafigyelni, és nem az interjúztatottnak. Milyen "főnök" az ilyen? Semmilyen. Muszáj melós, nem több, nem kevesebb. Aki egy komoly üzletkötésnél esélytelen ilyen hozzáállással.
Azért én a munkáltatók helyébe pár próba-interjúztatást kieszközölnék, hogy lássam a dolgozóm mennyire képvisel normálisan.
Ilyenkor azért is "szoktak" késni, hogy nehogy azt érezd te vagy itt a főcsávó, amiért megjelentél.
De amúgy nekem negyed óra késés az ami még belefér. Ha többet késik, én otthagyom barátaimat, akárkit. Ha nem tud legalább ideszólni, hogy "figyelj már, lerobbant a kocsim/elütött egy busz/rámesett egy meteor/elrabolt egy orosz kém/kővé dermesztett Tom Denem/megmentettem egy kiscicát aki a fán ragadt" vagy akármi, akkor felejtsen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!