Mi a véleményetek azokról az emberekről akik rossz, negatív dolgokra használják fel a tudásukat?
Elgondolkodtató szerintem, hogy mi veszi rá az ilyen embereket arra, hogy esetleg másoknak kárt okozzon a saját tudásukat, vagy valamiben rejlő kiemelkedő tehetségüket felhsználva.
Ahelyett inkább, hogy jó dolgokra használnák vagy esetleg segítő kezet nyújtanának azoknak akiket esetleg nem áldott meg a jóisten ilyen tulajdonságokkal.
1. de nem is ők dobták le a bombát!
én nem szeretem őket, de ha meg tud győzni hogy az jó akkor nincs ellene kifogásom
Mert az emberek ilyenek, átba**ák egymást és nem bíznak egymásban. Mindenki csak magának akar jót és ha te kedves vagy emberekkel meg minden akkor kitapossák a beled, kihasználnak majd ott hagynak a sz*rban!!!
Ha te nem taposod el a másikat, akkor téged taposnak el. Ez a legigazabb mondás, ráadásul a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!