Csak az én önbizalmamat rombolja ez az oldal?
Volt egy időszak, amikor nem jártam fel és sokkal kiegyensúlyozottabb voltam mint most, mikoris feljárok. Ha kiírok egy kérdést, akkor olyan negatív válaszok jönnek, h legszívesebben még a világból is kiszaladnék, ha pedig egy ártatlan választ írok, akkor a rib***tól kezdve minden vagyok. Az önbizalmam így már a béka feneke alatt, de ti is vagytok így vele, h lehúz az oldal?
köszi
Attól is függ egyébként, hogy hogyan fogalmazol. Ha nem szeretnél annyi beszólogatót, akkor olyan stílusban fogalmazz, ami tálalható a nagyköüzönség elé, összeszedett és logikus felépítésű. Abba nehezebben kötnek bele.
Mások véleményével meg ne foglalkozz, főleg interneten ismeretlenül írogató emberekével. Tényleg van jópár, aki itt éli ki az agresszióját, meg a kissebségi komplexusát, de ne vedd magadra. Az oldal célja, hogy választ kapj arra, amit nem tudsz, esetleg segítséget kérj, illetve válaszolj másoknak. Nem az, hogy az emberek véleményt nyilvánítsanak egymásról.
Ne már, h komolyan felveszed?!
Itt rengeteg a vesztes, nulla, frusztrált ember, szal én csak nevetni tudok rajta.
köszi :D
(megjegyzem, h én senkit sem pontoztam le, csak FEL)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!