Mi jobb? Ha csúnyának érzem magam, s feltöltök fotókat Facebookra, vagy inkább nem álok kamera elé?
Csúnyának érzed magad, vagy tényleg csúnya vagy??
Én speciel bocsássatok meg, de rosszul vagyok, mikor 13 éves dagadt kislányok melltartóba szorítják a hájukat, kisminkelik magukat anyuci cuccaival, és segget kitol, pucsít, tükörbe fotóz. És a kis barátnők írják a kommenteket, hogy "best szelfi" meg "legszebb csaj a világon" stb.
Ha tényleg csúnya vagy, attól ne legyen kisebbségi komplexusod, de nem kell az utcára teregetni a szennyest. Készíts magadról olyan fotókat, amin nem a csúnya részeid látszanak. Szerintem ma már minden kislány tudja használni az Instagramot, amivel effekteket rakhatsz rá, a színek sok mindent fel tudnak dobni.
Egyébként meg attól hogy nem tartod magad szépnek, más még tarthat annak!
egyaltalan, megis mi a toknek foglalkozol a facebook-kal?
elarulok egy titkot: a facebook elott is volt elet. Ha nincs profilod attol meg ember vagy :)
Ha nem akarsz feltolteni fotot akkor nem toltesz fel aztan kesz. Ki nem xarja le a feszbukot?
Maguknak sokan nem tetszenek, ezen érdemes átlendülni. A fotóknál nem az a legfontosabb, hogy feltöltöd-e őket, vagy inkább el se készüljenek a képek. Rossz képeket ne tölts fel sehova és ne is nézegesd, mert nem segít rajtad. Olyanok fényképezzenek, akik értenek hozzá, hogy minél jobb képek készüljenek és jól nézz ki a képeken.
A jó portréfotósok nem csak a gépet tudják kezelni, hanem azért tudnak jobb képeket készíteni rólad, mert ismerik azokat a technikai apróságokat (fejtartás, testtartás, merre nézz, fények, árnyékok), amiktől előnyösebb kép készíthető valakiről és tudnak bánni a fotóalannyal, ki tudják hozni azt az arcod, ami jól áll a képen.
Ha van konkrét oka, hogy miért nem tetszel magadnak, és azon lehet változtatni (fogyás, izmosodás, sportolás, más frizura, más ruhák, stb), akkor próbálj tenni a változásért, de ne legyél a külsőd megszállottja. Amin nem lehet változtatni, azt meg fogadd el. A plasztikai beavatkozásokról és hasonlókról nyilván te döntesz, de szerintem komoly hiba átszabatni a tested, hogy jobban tetssz magadnak, mert az már nem te leszel. De ha téged boldoggá tesz, akkor persze csináld.
Fontos a külső, de szerintem a belső tulajdonságok az igazán fontosak és a külsőd jobbá tételére sokkal korlátozottabbak a lehetőségeid, mint a belsődére. Ha pedig a belsődért tudnak szeretni, akkor a külsőd nem lesz igazán probléma. Ha viszont csak a kölsődért szeretnek, akkor viszont a szeretetük is ugyanúgy múlandó lesz, mint a külső szépséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!