Samsung Galaxy S4 mini, Lg G2 mini, vagy Samsung Galaxy S3 a jobb teló?
A felsoroltak közül a samsung galaxy s3.
Indokok:
- A kijelző felbontása
- 1.7gz proci
- 2gb ram
- Jó Ár-érték arány
Próbálj olyan helyet keresni ahol olcsóbban megtudod venni az s3-at.
Ez persze függ attól hogy milyen célra szeretnél telefont vásárolni, és attól hogy mik a szempontjaid. Nekem samsung galaxy s4-em van. Nekem a fő szempont a kijelző,a kamera, és a processzor gyorsasága,gyors böngészés,illetve a ram mérete (ami lehetett volna több is...)
Hogyha a fényképezés az egyik fő cél, akkor egy jó fényképezőgépet vennék a helyedben abból a pénzből.
Hogyha villogásra, és mint státusszimbólumként van szükséged mobiltelefonra akkor az Iphone-t ajánlom. Illetve még esetleg azért mert tartja az értékét, tartós darab, és minőségi termék, illetve a kamerája is szép.
Nem státusz szimbólumnak kellene, csak megbízható legyen, ne fagyjon, gyors legyen és készítsen szép képet. :)
Az LG G2 miniről van valakinek tapasztalata?
Nekem Lg G2 minim van és azt kell hogy mondjam hogy ezelött voltmár csomó samsungom és egy mondatban nem lehet velük emliteni
Ez az egyik legjobb telefon a világon
Szivesfigyelmedbe ajánlom, a képei is szépek csakne nagyon nagyitgass bele mivel a 8 megapixel azért korán sem tökéletes de jo
Gyors, de nagyon
És hát Lg kezelőfelülete is valami eszméletlen
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!