Mitől féltek igazán?
első :'DD
Én a másodikkal egyet értek, én is ettől félek a legjobban
#5 nem értem mi vicces ezen. Amikor láttam youtuben nem mertem elaludni, alig bírtam elterelni gondolataim. 16/f
Azt hittem a kérdező arra gondol olyan félelmek amik a rémálmainkban szerepelnek.
Szeretteim halála / betegsége / szenvedése.
Saját betegség / szenvedés.
Az előző választ az elsőnek írtam.
Amúgy én a #4-el értek egyet.
Ha vért látok meg ilyesmi nem ájuldozom, az ilyen katonasági felvételeken is megtekintem az "erős idegzetűeknek ajánlott" részt. Az ilyenek egyáltalán nem hagynak nyomot bennem, nem is vagyok egy érzelgős típus. Horrorfilmek szintén semmi befolyással. Pedofiloktól, meg sorozatgyilkosoktól sem félek egyáltalán, nekik csak a gondolkodásmódjuk beteges. Egyáltalán nem zavarna, ha elkezdenék beszélgetni velük.
Chernobill és a 2 atombomba után is sok gnóm született, akik valósak, bemutatták az életüket is. Nos én képtelen lennék egyáltalán nézni egy ilyet valóságba, látni az élettelen testagjait, kinövéseit és + testrészeit (2 fej, 3 kar, 2 test) csak youtuben néztem kis ideig, meg valahogy véletlen megtaláltam ezeket (régen discoveryn is volt "Bizar testek" címmel) és kirázott a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!