Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan gáz, ha ennyire...

Miért olyan gáz, ha ennyire fiatalon nem akarok bulizni meg "kiélni magam", csak tanulni és erkölcsös életet élni?

Figyelt kérdés

Kicsit hülyén fogalmaztam..Szóval annyi a lényeg, hogy általában, amikor azt mondom valakinek, hogy még nem volt barátom, meg nem ittam még alkoholt és nem is cigiztem, de egyiket se akarom kipróbálni és hogy engem érdekelnek a jegyeim, hogy felvegyenek majd egyetemre, azt mondják, hogy unalmas vagyok, meg hogy ennyi idősen már illene pasiznom meg hogy ha nem élem ki magam fiatalon, akkor később meg fogom bánni, stb. De még csak 16 éves vagyok, könyörgöm és én nem is akarom így kiélni magam, legalább is én egyáltalán nem igénylem, hogy leigyam magam meg hogy 20 éves koromra meglegyen nekem a fél város -.- És valahogy nem tudom elképzelni, hogy mondjuk lesz pár év múlva férjem, meg gyerekem, aztán egyik nap 30 évesen úgy kelek fel, hogy hmm, milyen kár, hogy ennyi idősen van családom és jó esetben karrierem, szívesebben élnék még anyámékkal és járnék el minden hétvégén bulizni és élnék abban a tudatban, hogy középkorúan még fiatal vagyok és buliznom kell, hmm..

Miért olyan elítélendő egyesek számára, hogy én nem akarok ilyen lenni? Vagy csak én élek ilyen szánalmas emberek között?

2014. aug. 16. 23:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Egyébként pont az ilyenekről beszélek, mint az első válaszoló...attól még, hogy nem úgy állok hozzá a dolgokhoz, mint a legtöbb velem egykorú, még nem vagyok se antiszociális, se depressziós..

2014. aug. 17. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!