Hogyan reagáljak ilyen esetben?
Figyelt kérdés
30as nő vagyok, férjnél, két gyerekkel. Egy ideje feltűnt hogy egy közelben lakó, tőlem néhány évvel idősebb nő állandóan zavaróan bámul,ha meglát le sem veszi rólam a tekintetét. Szó szerint olyan mintha szemezni akarna. Őszintén szólva már félek vele találkozni.2014. aug. 16. 13:00
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy az van amire gondolsz.
Mindenesetre tréningezd magad egy kicsit és szokd meg hogy emberek között élsz! Nézni nem törvénytelen. Ne nézz vissza!
Ne vegyél róla tudomást. Vagy nézz rá egy másodpercre, majd grimaszolj ha kellemetlen amit csinál.
De legelőször is szokj hozzá hogy akkor néznek amikor akarnak. Mondjuk te meg akkor grimaszolsz amikor akarsz.
Ennyi! Jaj ha nekem csak ennyi gondom lenne... :)))))
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából nem gondoltam semmire, nem is tudom mire vélni. Természetesen megszoktam, hogy néznek, ezzel a világon semmi baj nincs, csak amikor már kitartóan bámulnak, na az idegesítő. Persze vannak ennél nagyobb problémáim is. :-)
2014. aug. 16. 13:37
3/3 anonim válasza:
Menj oda és kérdezd meg, segíthetsz-e neki valamiben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!