Mit jelenthet ilyen esetben a túl erős szemkontaktus?
Figyelt kérdés
Két nőről van szó, akik csak köszönő viszonyban vannak. Egyikük minden találkozáskor bámulja a másikat. Valahogy nem tudom ezt hova tenni.2014. aug. 3. 14:55
1/8 anonim válasza:
Féltékenység, irigység, simán csak nagyon szépnek látja, és olyan szeretne lenni, leszbi, bár ezt tartom leg kevésbé valószínűnek, kihívó, öltözet, vagy valami tényleg fura külsőség. Ezek miatt a szemkontaktus is erősebb, hiuába külsőségek.
2/8 anonim válasza:
Behódolsz neki és ez tetszik neki
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Elgondolkodtató, mert teljesen átlagos kinézetű (és öltözetű) vagyok és azt sem gondolnám, hogy leszbi lenne (családanya, ahogy én is). Akkor marad a többi lehetőség. Bár a behódoláson nem tudom mit értesz kedves válaszoló. :-)
2014. aug. 3. 15:20
4/8 anonim válasza:
Emberek vagyunk tehát ha ez sűrűn előfordul akkor meg kellene kérdezni vagy csak egyszerűen közeledni hozzá, beszélgetésbe bonyolódni vele és esetleg kiderül ;) a kíváncsiság fárasztó hosszú ideig...
5/8 anonim válasza:
"Valahogy nem tudom ezt hova tenni."
-Szemére kell hányni neki...
Azt a nevelést kapta, hogy társalgás közben fontos a szemkontaktus és aki nem néz a másik szemébe az már gyanús ember csúnya gondolatokkal.
(Megjegyzem számomra elképzelhetetlen, hogy megállás és pislogás nélkül meredten a másik szemébe bámuljak egész beszélgetés alatt.)
6/8 A kérdező kommentje:
Társalgás nélkül "bámul". :-/
2014. aug. 3. 20:28
7/8 A kérdező kommentje:
Társalgás nélkül "bámul". :-/ Összvissz egyszer beszélgettünk pár évvel ezelőtt.
2014. aug. 3. 20:30
8/8 anonim válasza:
-Elfojtott biszexuális hajlam.
-Netán irigykedik rád.
-Vagy benne lenne egy közös hancúrozásban.
-Vagy zajosak vagytok, idegesítitek, és nem tudja hogy mondja meg nektek.
-Enyhén fogyatékos.
-Van valami szem betegsége, ami miatt úgy állnak neki.
A mai világban már lehetetlen akár csak egy métert megtenni úgy, hogy valaki ne bámulna. Undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!