Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kit szerettek jobban mint...

Kit szerettek jobban mint ember, mint videós - Dancsó Péter, vagy Szirmai Gergely?

Figyelt kérdés
Videómániát, vagy Hollywoodhírügynökséget nézitek szivesebben ? És ez a kérdés pedig a lányoknak szól, ki a helyesebb kettőjük közül?

2014. aug. 14. 17:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Szirmai úr a kedvenc :)
2014. aug. 20. 18:29
 22/32 anonim válasza:
85%
turbék-turbék motherfuckers!!!
2014. szept. 14. 13:06
 23/32 anonim válasza:
83%

Dancsó szórakoztató. Illetve az volt regebben. Gergő szorakoztato ÉS elgondolkodtato, tanulsagos videokat keszit. Meg mindig.

Egyebkent vannak jo videoi Petinek, nem is keves, de ma mar elvbol nem nezem a csatornajat. Mindket videos szokott erzekeny tarsadalmi/vallasi ellenteteket felvetni, a kulonbseg az, hogy Dancsó allaspontot foglal, meg pedig eleg hatarozottan, Gergő pedig objektiv marad, ha erzi a kritikus kerdes sulyat. Raadasul Dancsó szegyentelemul es nyiltan kinyilatkoztatott velemenye altalaban utkozok az enyemmel, emiatt pedig gyakran felidegelnek a videoi ahelyett, hogy elveznem oket. Szerintem Gergő sokkal profibb.

Beszed teren mondjuk mindkettojuknek akadnak hianyossagai, Gergő hadar es szokott artikulacios hibakat ejteni, Peti organuma meg alapjaraton kellemetlen. Szamomra

Hogy melyikuk jobb pasi? Hmm...Nem tekinthetunk el Dancsó kockahasatol, amit (mi masbol, ha nem nagykepusegbol) kozszemlerebtett egy videojaban

De ha az arcot nezzuk, Gergő jobb. Foleg borostaval:)

2014. dec. 21. 19:10
 24/32 anonim ***** válasza:

Mostanság már egyiküket sem nagyon nézem.

Régebben - az utolsó Twilight kritikájától kezdve kb. - hatalmas rajongója voltam Gergőnek, minden kritikáját megnéztem, visszamenőleg is. Viszont az ideji évad kezdése óta már csak elvétve nézem a videóit. Szerintem nagyot esett a színvonal tavaly óta, de már az évad záró elött is érezni lehetett egy rosszabbodó tendenciát.

Peti videójival kicsivel később találkoztam és elsőre nem tetszett a stílusa, azt hittem, hogy valami Szirmai klón, de aztán ugye kiderült, hogy ő előbb kezdte az "ipart". Aztán megszerettem a stílusát, de továbbra is Szirmait tartottam a jobbnak. Aztán jött a Vodeómánia és nagyon megszerettem őt is, annak ellenére, hogy a Szirmaival való konfliktusát undorítónak tartottam. Aztán Peti videóji is unalmasak lettek és erőltetettek számomra.

Mostanság mindkettejüket csak akkor nézem, ha nagyon unom magam. A videójikat szerintem nem kell összehasonlítani, mert más stílusban mozognak. Szerintem Gergő a helyesebb egy picikével, de egyikük sem éppen az ideálom

2014. dec. 22. 12:27
 25/32 egy naaagy fan ***** válasza:
100%
Gergő mindkettőben! :)
2015. jan. 25. 20:25
 26/32 anonim ***** válasza:

Gergelyt is meg Pétert is.

Gergely számomra egy finom humorú ,normális ember. És egy baromi jó filmkritikus .

Péter számomra ... kredenc :D

2015. ápr. 6. 09:20
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen Gergő, minden tekintetben.
2015. ápr. 12. 16:27
 28/32 anonim ***** válasza:
88%

Számomra Gergő videói sokkal, de sokkal jobban élvezhetőek! Nem csak nevetek rajta, de mellette az agyam használatára is rákényszerít oly módon, hogy az nem zavar :D Amúgy filmkritikai téren össze sem hasonlíthatóak, mert Péter már egyáltalán nem készít filmkritikákat csak "humor" videókat... Tehát én Gergőt sokkal jobban bírom. Dancsót sem utálom, de az Ő videói minősége szerintem rohamosan romlik. Most leginkább ilyen 12-15 évesek a célközönsége, de az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy jót tanít nekik! Főleg, hogy telenyomja a videóit rejtet politikai utalásokkal. A másik, hogy míg gyerekek a célközönsége, addig elvileg lenézi Őket. Egyszer mondta, hogy az a nézője aki összehozott neki egy interjút egy zs kategóriás színésszel (akit Peti megalázott), számára sokkal többet ér mint 100 kiskorú. Ez szerintem butaság egyrészt mert nem kéne Őket így lenézni, mert akárhogy gondolkozhat egy gyerek, másrészt pedig tényleg nagyon látszik, hogy leginkább nekik próbálja eladni a videóit.

És akkor arról, hogy folyamatosan szekálja Szirmait már ne is beszéljünk :/

2015. máj. 11. 16:33
 29/32 anonim válasza:
100%
Nekem Gergő sokkal szimpatiikusabb és tisztelettudóbb. Dancsó meg egy elkényeztetett nagyképű, kis hülye gyerek. Minden videojában kigúnyol valakit. Aztán meg magát futtatja folyamatosan.
2015. nov. 18. 13:26
 30/32 anonim ***** válasza:

Szirmait. Nem is kérdés.

A videói összeszedettek, kidolgozottak és látszik rajtuk a beléfektetett munka. A világnézetével többnyire egyetértek, de ha éppen nem, akkor sem érzem magam megbántva, mert elég intelligensen képes tálalni a saját álláspontját, így tőlem mindenképpen tiszteletet érdemel. Ráadásul még a hiumorunk is hasonló, így ebben sincs hiba.

Dancsótól pedig a falnak megyek. Láttam kb. 10-15 videóját, de őszintén megmondom, fogalmam sincs, hogy mások mit tartanak annyira viccesnek benne. A szarkasztikus/cinikus humort lehet érzékkel is csinálni... meg szellemi kombájn módjára letarolni vele a jóízlést, ahogy Dancsó teszi.

A fentiek alapján gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miért Greget tartom helyesebbnek :)

2017. okt. 16. 05:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!