Kezdenek a nők így öltözködni és viselkedni. De ez milyen viselkedési normát eredményez?
2014. aug. 13. 20:51
1/12 anonim válasza:
Ezek fitness képek, az edzéshez öltöznek fel így. Nem értem a kérdést
2/12 anonim válasza:
Van egy ilyen vallási őrült, aki minden nap feltesz öt ilyen kérdést.
Mindenki elk***vul
Okostelefonok
Reality műsorok
Ezeken lovagol mindig...
3/12 anonim válasza:
Egészséges életmódot, önmagára adó lányok vannak a képen, akik megdolgoznak azért, hogy ilyen alakjuk legyen.
4/12 anonim válasza:
Nagyon helyes! Minél több ilyet az utcákra!
5/12 anonim válasza:
Hát jó, de ez nem egy tipikus k.... öltözködési mód, ezek a lányok csak sport cuccban vannak.
6/12 anonim válasza:
# 3
Tekintve, hogy Jen Selternek szilikon feneke van, ez nem igaz:)
7/12 anonim válasza:
Jó oké, nem vagyok otthon a fitnesznők név és élet világában :D, hogy ki hol szilikonoztatja magát, csak láttam már sok olyan képet, ahol szépen kidolgozottak voltak a lányok az edzés miatt. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Nem fitnessz. Ez már a mai divatőrület és viselkedés.
2014. aug. 13. 21:45
9/12 anonim válasza:
ennél sokkal rib.ncosabban is öltöznek a lányok, ez kb. visszafogott. Akartam venni magamnak egy normális sortot és az egész plázát be kellett járnom, hogy olyat találjak amiből nem lóg ki a fenekem. Ez van, valóban ilyen a divat, azon kívül, hogy a pasik felizgulnak, ha ebben mászkálnak a csajok (ami amúgyis minden nyári napon megtörténik) nincs semmi következménye.
10/12 anonim válasza:
Én még soha egy embert nem láttam így az utcán, Árkádban, étteremben. Ez egy tipikus edző cucc, én is így megyek le futni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!