Esetleg hasonló gondolkodású emberek?
Elég kevés az olyan ismerősöm/barátom, akivel hasonlóan látnám a világot. Összességében pozitív ember vagyok, de nagyon kevés az önbizalmam és mások boldogságát általában előbbre helyezem, bár az utóbbi időkben kiderült, hogy ez nem mindig jó.
Igyekszek fejlődni, kihozni magamból a maximumot és szeretem, ha éreztetik velem, hogy jó ember vagyok.
Művészlélek vagyok és szeretek az apró részletekre odafigyelni. Rossz tulajdonságom, hogy naiv vagyok és hamar megbízok az emberekben, talán azért, mert elsőnek igyekszek a jót meglátni és a rosszat figyelmen kívül hagyom. Könnyen megbántanak és a szívemre veszem a dolgokat, kivéve, ha tudom, hogy nem komolyan értették vagy építő jelleggel mondták.
Azt hiszem, nagy vonalakban sikerült felvázolnom, hogy milyen szögből látom a világot. :D Jó lenne, ha ilyesmi beállítottságú 15 év körül fiúkkal és lányokkal beszélgethetnék. Illetve aki nem így látja a dolgokat, mi a véleménye egy ilyen személyiségről?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
" mások boldogságát általában előbbre helyezem,"
erről nagyon gyorsan szokjál le
Úristen, mintha rólam írtál volna jellemzést :D
Egyébként 19/F vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!