Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak? Hogyan gyógyulh...

Mit csináljak? Hogyan gyógyulhatnék ki a depresszióból?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy mindjárt felnövünk,a bátyám 16 éves én 14 és én nem akarok felnőni,mert jó nekem így most az élet,és nem akarom hogy elköltözzünk idővel,csak anyám van elletünk válva apánktól és mind a ketten anyánknál vagyunk,élünk.És nyáron mint most az időnk nagy részét mamáméknál töltjük,mert anyám dolgozik.

NEKEM MOST ÍGY JÓ AZ ÉLET,NEM AKAROK FELNŐNI!!!

(és ne gyertek azzal hogy ez a természet rendje)

Bunkók kötekedők kíméljenek!!!

2014. aug. 8. 14:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ha lehet több választ szeretnék
2014. aug. 8. 15:33
 12/14 anonim válasza:
Hat, Öregem, hatalmas nagy forma vagy!:D atom vicces a kérdésed/problémád, de a lenyeg: orulj neki, h most igy élsz; es hidd el nekem: később is ugyanilyen jol fogod magad érezni, ne aggodjal!:)))
2014. aug. 9. 08:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Tudom a jelen ajándék,ha most azon rágódok ,hogy mi lesz a jövőben le maradok mindenről ami most fontos az életben!

De csak erre tudok gondolni

2014. aug. 9. 08:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Állítsááááátok meg a Földet, ki akarok szálni!

Öregem. Teljesen felesleges ezekkel a dolgokkal foglakoznod. Ha akarod, ha nem, meg fog történni. Fel fogsz nőni!

Ha szépen tudomásul veszed, és teszed a dolgod közben, akkor kellemesen.

Ha ellenkezel, akkor is oda jutsz, de közben jól összetöröd magad, és hangulatod sem lesz fergeteges.

2014. aug. 11. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!