Azért, mert ilyenek olvasok, miért kell beszólni?
ilyen könyveket olvasok, és beszólt az osztálytársam..
14 éves vagyok.
milyen könyveket olvassak?
Persze, hogy sokan mondják, mert egy szemét :D Az egész csak arról szól, hogy végig vinnyognak, meg d**nak benne..Csak hát manapság ugye erre van igény.
Helyette inkább Tolkient ajánlom, ha esetleg még nem olvastad. Vagy Trónok Harca, szintén nagyon jó.
Szerintem azt olvass, amit te szeretnél! Aki meg beszólt neked az egy hülye, gyökér lehet-bocs ha bírod! Én is szeretek olvasni, és nem egy ember szólt már ezért be nekem, ami elég furi volt, mert nem azzal volt gondjuk, hogy én olvasok, hanem velem, és a könyveket szidták ezért, amit olvasok, aztán meg néhány barátnőm mellém állt, és ők is megvédték a könyveket. Ezek után már egyikünknek sem szóltak be, szóval ezt alaposan elintéztük...
Ami pedig a könyveket illeti, imádok olvasni és más kedvéért nem hiszem hogy abbahagynám...És végül én az Éhezők Viadalát ajánlom, valamint a Csillagainkban a hibát, ezek szerintem fantasztikus könyvek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!