Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért az ilyen emberek kellene...

Miért az ilyen emberek kellenek mindenkinek?

Figyelt kérdés

Miért csak azok érvényesülnek, akiknek ecsethajuk van, akiknek menő ruháik, telefonjuk, órájuk van?

Akinek pedig valami hiányzik, ahhoz hogy igazán elfogadott legyen, akkor az már gáz.

Nekem nincs lehetőségem ilyen dolgokra (nem is vágyom rá) mert a pénzem a tanulásba van fektetve, ebből szeretném a legtöbbet kihozni.

Ha egy fiú ennyire követi a divatot és tucatmajom lesz, akkor neki milyen jelleme lehet? Vagy felesleges ez alapján megítélni egy embert?

2014. aug. 4. 01:38
 1/6 anonim ***** válasza:

minden kornak megvan a saját divatja :D

sajnos a mostani kornak ez :D swagek,pávák,14-15 éves lányok 1500 ismerőssel facebookon rövid gatyában pózolva

mindenki lóg az "okos" telefonján és ami a legnagyobb vicc, hogy el is vannak :D valamint minden a menő öltözködésen múlik ezt nagyon jól látod :/ ha már a bokádig ér a zoknid az gáz :D pedig a 90-es években ezt MINDENKI leszarta akár a térdedig is érhetett

na mind 1 ...nem csak te utálod ezt a szaros 2014et xD

2014. aug. 4. 01:53
 2/6 A kérdező kommentje:

:D

csak annyira rossz látni, hogy teljesen kiégtek a mai gyerekek (14-15 évesek, mégcsak nem is fiatalok)

Nem képesek magukkal mit csinálni, látványosan unják magukat. Inkább leülnek, laptopoznak, tv-znek órákon át, de nem kérdezik meg egyszer sem, hogy esetleg kell-e valamit segíteni (mosogatás, takarítás, ilyenekre gondolok). Tudom, mert a kisebbik lány unokatestvérem is sajnos ilyen...ja, hozzáteszem Selena Gomez, meg Justin Bieber van a szobájában kiragasztgatva. Azt hittem elhányom magam :D

2014. aug. 4. 02:02
 3/6 anonim ***** válasza:

jó azért én is kockulok rendesen de a TV-t már nagyon régóta nem nézem mert egyszerűen unalmas :D na jó azért a Forma 1 et megnézem amikor van, de az más azt csak ott tudom nézni :D

fúúúúúúj én vagy letépkedtem volna az összeset vagy molotov koktélt az egész házra :P

amúgy te hány éves is vagy szabad kérdezni? :D

2014. aug. 4. 02:06
 4/6 A kérdező kommentje:

19/F :D

de bieber már kb 4-5 évvel ezelőtt is az idegeimre ment sp-vel meg fluortomival együtt..

2014. aug. 4. 04:12
 5/6 anonim ***** válasza:

szerezzünk fegyvert...és intézzük el őket :P

( kicsit előjött a terrorista énem :P )

2014. aug. 4. 13:10
 6/6 A kérdező kommentje:

fegyvert???? :)

ehhez az őrülethez és a tengernyi ostoba és minden probléma iránt közönyös emberhez még egy atombomba is kevés lenne :D

2014. aug. 4. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!