Szerintetek melyik a rosszabb, az emo vagy a páwa? :D És miért?
Emo vagyok, így gondolom tudjátok, hogy szerintem melyik a rosszabb. De akkor indoklom is.
Az emo stílusnak van háttere, míg a páwának annyi h egész nap ülnek a plázákban, meg lenéznek másokat.
Az emok összetartóbbak. Meglátok az utcán egy emot, egymásra nézünk, elmosolyodunk, és ezzel szebbé varázsoljuk a másik napját. Most ezt képzeljük el páwák estében. Nem megy, ugye?
Az emok nagyon lekaksizzák (legalább is az értelmes réteg), hogy mennyi pénzed van, hogy nézel ki, vagy hogy milyen ruhákban jársz.
Az emok nem kötnek bele ismeretlenül másokba.
Az emok többségének valóban van valami kreatív hobbija.
De még 100 dolgot fel tudnék sorolni.
Szerintem az emo rosszabb. Bár lehet, hogy csak én fogtam ki "defektes" emosokat. :)
Páwából sok féle van, sok barátom páwa, de nekik is vannak önálló gondolataik, egyedi személyiségük, és nem egóznak úton-útfélen.
Az eddig általam megismert emosok nekem nagyon antipatikusak. A világnézetük szerintem minden, csak nem egyedi. "Az élet szar"-ig mindenki el tud jutni. Ha mondasz egy olyat, hogy "hedonizmus", vagy "fatalizmus", csak pislognak mint hal a szatyorban. Ha megkérdezem, miért olyan negatívak, annyit kapok, hogy "Én ezt úgysem érthetem".
Mint mondtam, lehetséges, hogy én fogtam ki sablonos emosokat, de eddig ezek a tapasztalataim.
Emo most is van. Az iskolámban elég sok van. :)
18/f EMO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!