Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért bántják a...

Az emberek miért bántják a Down - szindrómásokat?

Figyelt kérdés

Édesanyám gyógypedagógus, így sokat szoktam velük együtt menni kirándulni.Múltkor is voltunk a tanítványaival valahol, és egyszer felmerült az a témakör,hogy az emberek hogy reagálnak, mikor meglátják őket. Anya egyik kollégája mesélte, hogy amikor sétáltak a fiával, két húsz éves körüli nők elhaladtak mellettük, és az egyik odamondta a barátnőjének hogy: " Nem is volt olyan rossz az a Taigetosz.."

És ebben tulajdonképpen az a legbántóbb, hogy az öcsémmel is így bánnak átlagban.

Azt értem,ha furcsának tartják, mert először nekem is az volt, de miért kell őket bántani?

13/l

2014. aug. 1. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mert elnépesedés van a világban,tele van a világ munkanélkülivel,munkakerülővel,spekulánssal,homokossal,rokival,segélyen élővel,8 gyerekes éhezővel,stb.

Mindenhol akadálymentesítés,alacsonypadló,melegfelvonulás,holokauszt,és gyakorlatilag azt vesszük észre,hogy szép lassan az aktív,munkaképes,jó megjelenésű,munkáját becsületesen végző adózó,a társadalom hasznos tagjaként élő ember senki nem érdekel.

És ezt nem csak én látom így.

(Bocsánat)

2014. aug. 2. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

"A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad."

te ezt most komolyan írtad?

félelmetes, h mennyire sötét emberek vannak.

2014. aug. 2. 11:57
 13/13 anonim ***** válasza:
46%

11-es, ügyes jót b***ott csak úgy :D Tényleg nagyon buta vagy.

Kíváncsi vagyok ha anyukád vagy te lennél tolószékes, akkor is ez lenne a véleményed...

Amúgy meg a meleg szerinted, hogy nem dolgoznak? Ezt honnan szedted?

2014. aug. 2. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!