Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire néznétek betegnek...

Mennyire néznétek betegnek valakit ezért a kérdésért?

Figyelt kérdés

Hogy mi lenne ha valakik bedobnának egy nagy sütőbe titeket, bekapcsolnák, majd megsütnének, és végül elfogyasztanának és a csontokat a kutyáknak adnák.

Ilyent kérdezett tőlem valaki, mi róla a véleményetek?

2014. aug. 1. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:

sztem inkább töltsd el hasznosabban az idődet és ne ide írogass ilyen ba*om kérdéseket

thx :)

2014. aug. 1. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Remélem adnak köretet is mert akkor én is megyek!
2014. aug. 1. 11:25
 3/6 Fish1 ***** válasza:
A kannibalizmus elég beteg dolog.
2014. aug. 1. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a múltkor majdnem beleestem egy nagy műanyag hordóba. Azóta többször eszembe jutott, hogy mi lett volna ha beleestem volna, és valaki rámcsavarta volna hordó tetejét és otthagyott volna a tűző napon?

Vajon ha nem találna rám senki, akkor mennyi ideig maradnék életben és milyen érzés lenne úgy meghalni?

Őőőő, de ha ezt feltenném ide kérdésként, akkor nem csodálnám, ha elmebetegnek néznének emiatt...!

Ebből kalkuláld ki a véleményemet... :)

2014. aug. 1. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem betegnek csak kannibálnak néznélek.
2014. aug. 1. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nekrofil vagyok, találkozunk kérdező?
2014. aug. 1. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!