Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embereket miért idegesíti...

Az embereket miért idegesíti az elektronikus zene?

Figyelt kérdés
Szerintem meg a hörgős metál az elviselhetetlen!

2014. júl. 30. 11:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azokat sem szeretem...
2014. júl. 31. 20:58
 12/18 anonim ***** válasza:
A trance-ben hol nincs érzelem...? Egyébként lehet, hogy meg lehet tanulni ezeket a programokat, de nem tud mindenki olyan jó számokat készíteni. Ahhoz is tehetség kell, mint minden máshoz. A hörgéshez is biztosan kell, bár nem tudom, ki akarja így tönkrevágni a hangszálait... nem ítélem el, de egyik zene sem jobb a másiknál.
2014. júl. 31. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
A hörgéshez nem használnak hangszálakat, úgy tudom.
2014. júl. 31. 22:33
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
Akkor miket? :'D kitátják a szájukat és csak jön? Most komolyan nem veszed észre, milyen baromságot írtál? Nem mintha én szeretném a hörgős metált, de könyörgöm ekkora baklövés... Te mivel ordítasz basszus?!
2014. aug. 2. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,neki van igaza!

Nem használnak hangszálakat,hanem rekeszizomból nyomják a levegőt amit aztán a gyomruk mélyén "mutálnak" + az állhangszálak is segítenek.

De ha nekem nem hiszel: https://www.youtube.com/watch?v=YAaHwGhIUJM

2014. aug. 2. 16:09
 16/18 anonim ***** válasza:
2014. aug. 2. 21:09
 17/18 anonim ***** válasza:
36%
Mielőtt elkezdenél oltani valakit, járj utána a dolgoknak...
2014. aug. 3. 01:59
 18/18 Hungaristen válasza:
Régi a kérdés de hozzátenném az én véleményemet. 22 éves vagyok. 2011-ben áttértem az elektronikus zenére a rock-ról. Az alműfaját nem említeném. Amikor még rockot hallgattam, engem is idegesített a tüc-tüc zene. Azt is elmondom, hogy miért. Az átlag ember ugyanazokat a hangokat hallja és nem tudja felfogni, hogy mi benne a lényeg. Monotonnak hallja és nem veszi észre az apró változtatásokat. Ahogy teltek régebben az évek, egyre keményebb rockot hallgattam, mert úgy éreztem, hogy kifejez engem. Nos azt vettem észre, amikor elmentem egy komoly partira, ahol Minimal, Techno és ilyen kis apróságok szóltak, azt vettem észre, hogy azok a zenék engem jobban kifejeznek, vagy éppen ellazítanak, vagy felidegesítenek. Közben észrevettem, hogy ezek a zenék nem is monotonok egyáltalán. Nagyon is nem. Aki hajlamos magát beleélni magát a zenébe (mint én), észre fogja venni, hogy milyen nagyszerű is az a műfaj amibe belehallgatott. Emlékszem, hogy minimallal kezdtem, utána rá 4 évre, már Technot hallgattam. Nem régen megint lett egy barátnőm és valami oknál fogva magamtól elkezdtem egy kicsit másabb stílust hallgatni. Ez pedig a Tech House. A mai napig ezt hallgatom. Ellazít, felpörget. Az összes Tech House számot szeretem, mert van benne valami különleges. De ezt sajnos az átlag emberek monotonnak találják. Csak itt vettem észre valamit. Nem hajlandóak meghallgatni végig azt a számot, amire azt mondják, hogy monoton. Ebből én azt mondom, mint a többiek. Ízlések és pofonok. Az átlag embernek mutathatod a műfajnak megfelelő legprofibb DJ-k számait (Vegyük például a Cosmic Boys-t (Ez techno)), nem fogják megérteni, hogy miért jó, mert nem is akarják. Hogy miért? A válasz egyszerű. Ha te folyamatosan 1 zenestílust hallgatsz, nem fogod te sem szívesen meghallgatni, mert a fejedben titokban folyamatosan összehasonlításokat végzel az adott zeneirányzat után. Én nekem ez a véleményem. Sajnos mindig is voltak és mindig is lesznek olyan emberek, akik nem fogják megtapasztalni ezen zenék csodálatos világát, mert sajnos nem érdeklik őket. Egyszerűen elpasszolják a helyzetet.
2018. júl. 17. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!