Szerintetek ez normális hogy így vélekedtem?
Figyelt kérdés
Van egy "barátom" aki mindig az orrom alá dörgöl mindent, mindig megjegyzi hogy mennyivel jobb nálam. Nem csak velem csinálja ezt, mindenkivel szemben feltűnősködik és állandóan magát fényezi másokat meg leszól. Nem rég volt egy esemény ami nem sikerült neki, pénzt vesztett és még be is égett. Normális ilyenkor hogy egy kicsit azért boldog voltam hogy kapott egy pofont a nagylelkűségéért az élettől vagy inkább mocskos kárörvendő voltam?2014. júl. 29. 21:13
1/6 anonim válasza:
Természetes, végre kapott egy pofont az élettől
2/6 anonim válasza:
Miért tartod ilyenekkel a kapcsolatot? Egyébként "normális", ha így teszel, bár kerülendő.
6/6 anonim válasza:
Én alapból nyugodt vagyok. De ha kell, akkor durván beszólok másoknak, ha így viselkednek. Mit képzel magáról? Miért nem szóltok neki, hogy "öreg, vegyél már vissza egy kicsit"??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!