Normális az, hogy nem vágyok kapcsolatra?
Én se vágyom kapcsolatra, volt már 1 fél éves, de soha többet. Annyi szenvedést, amit én ott átéltem 100 év egyedüllét alatt se élek át.
emellett azt látom a környezetemben, hogy aki nősül, az hitelből teszi, és eladósodik 20+évre minimum. Ez megint csak kell a fenének. Saját erőből nem tudok házat venni, albérletbe nem fogok költözni, a csajt meg nem költöztetem be anyámék nyakára.
26F
A legtöbb ember vágyik párkapcsolatra, de normális az is, ha valaki nem, nem vagyunk egyformák. 22 évesen még ne legyél ilyen fatalista, még akárhogy alakulhat az életed.
Én nem vágyok párkapcsolatra, nagyon régóta nincs is, egyszerűen nincs rá szükségem. Szerelmes sose voltam, szerintem nem is leszek, az érzelmi spektumomból hiányzik az ilyesmi, de voltak kapcsolataim, a leghosszabb 3 éves, azt leszámítva a többi elég konfliktusmentes volt (és nagyrészt az is), csak úgy "kipróbáltam" milyen így, de nekem valahogy nem működik az, ami másoknak. Barátokkal rendben van a szociális életem, nem kell ennél több.
Én harmincas vagyok, én se vizionálom be milyen lesz a hátralevő életem, sose tudni igazán. Gyerekem tuti nem lesz, az fix, sok egyébben ki tudja mit hoz az élet, akár változhatok is, bár nem olyan lelki alkat vagyok, aki párkapcsolatra alkalmas. Ettől nem leszek abnormális, max kicsit különcnek számítok.
Én pedig mindig szerelmes szeretnék lenni és maradni, szeretni akarok és szerető embereket magam körül. Ezért persze teszek is, és bár elég későn kezdem magam összeszedni, de úgy tűnik, hogy működik! Mindössze meg kellett tanulnom, mi a szeret, szerelem, hogy meg lehet tanulni és meg is tanultam.
Aki meg boldogtalan kapcsolatai miatt kesereg, hogy milyen szemét volt a másik, egyrészt ő választotta azt, aki őt becsapta, másrészt pedig egy kapcsolat mindig két félen múlik. Ha csak annyiban is, hogy hagyta magát kihasználni hosszú ideig.
mert te ugye olyan kbszott jó emberismerő vagy, hogy ránézésre megállapítod a másik félről, hogy kicsoda micsoda, mit akar, mik a szándékai? Gratulálok!
Most pont jellemzett engem o.o ... What a BlackMagic?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!