Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mit kéne változtatni?

Szerintetek mit kéne változtatni?

Figyelt kérdés
16/F, Sportos, izmos vagyok, szeretek sportolni de kocka is vagyok. Team Fortress 2-vel játszom és van egy csapatom is amivel már versenyszerűen játszunk, ez a 4.ik seson amit lejátszok de nem szivesen hagynám ott az egész játékot. Közosségi életem elég csekély, bulizni és szórakozni nem járok de ez a rossz tapasztalat miatt lehet így. Barátnőm volt, de semmi komoly, az utolsó pl egy "internetes kapcsolat" volt.. A személyiségem INTJ. Ez lehet nem sokat mondd de a lényeg hogy van egy elvont kis világom/gondolkodás módom ahol sok időt szoktam eltölteni egyedül, gondolkodva. Éppen ezért az emberek azt látják rajtam hogy vissza húzodó csöndes, szinte az összes emberi érzelemere semleges ember vagyok, ezért sok embert megbántok és eltaszítok magamtól. Szeretek zenét hallgatni, olvasni, játszani, sportolni, de valahogy úgy érzem hogy amit csinálok, vagy ahogy élem az életem az nem jó,nem éppen az ami nekem kellene, csak nem tudom hogy mi, min kéne változtatni és hogyan...
2014. júl. 27. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:

"Killl93 nevű felhasználó kérdése:"

Kezdésnek a név is elég árulkodó: asszem egy kicsit vissza kéne fogni magad.

2014. júl. 28. 00:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss, de a Killl93 névre büszke vagyok és nem változtatok rajta, amúgy meg évekkel ezelött találtam ki mint játék és e-mail cím... Igen, egy ovodás logikájával :D
2014. júl. 28. 00:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Felhasználónév* xD
2014. júl. 28. 00:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Büszke talán nem lennék rá, főleg, hogy semmi logika vagy fantázia nincs benne. De jó, ezt hagyjuk.

Először is kezdj el valami motivációt keresni, meg eldönteni, mit is szeretnél az élettől.

2014. júl. 28. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!