Szerintetek jó ez az oldal? Mit kéne változtatni rajta? Alul link.
Kicsit érettebb fejjel, mint a korábbi kommentelők, a következő észrevételeim vannak az oldallal kapcsolatban:
- Bemutatkozás: Szandika sorában a kedvenc-ről lemaradt egy c betű
- A képgaléria képeit én beraknám egy táblázatba, hol 2 kép van, hol 1 kép van egy sorban, hogy pici kép, hol egy nagyobb
- Macskákról általában, táplálkozás, élet a lakásban, oldalakat azért nem olvastam végig, mert a fehér háttéren nehezen olvasható betűszín volt kiválasztva
- Betegségek: többféle betűméret, tördelés. Csak nem másolt anyag ? :)
- Macskafajták alján a képek nem jönnek be
- Macska nevek oldalon, csak az A, Z, Zs van középre rendezve, a többi balra
- Híres macskák oldalon az első kép nem jön be és Shrekből ismert Csizmás kimaradt a listáról
- Képgaléria 2? volt már egy nem?
- Háttérképeknél a képek szépek, aranyosak, de egy nagy-felbontású képernyőn gond lehet, hogy csak 800x600 a kép
Nem olvastam végig, mert a végén még mérgezést kapok. Igazából X évnyi webes fejlesztés után csak kíváncsi voltam, hogy ki mit tud kihozni egy (nagyon-fos) 5mp-s keretrendszerből.
Az oldalatok szórakozásnak, Szandival való barátkozásnak, időtöltésnek tökéletes, egy komolyabb weboldal saját domain-el kezdődik és kevesebb reklámmal :)
kategorizáld a menüpontokat, mert túl sok van egy kupacon
jelöld, hogy melyik pontban van a látogató (pl menüpont kiemelve + cím legyen)
cím! MINDEN oldalnak van címe!
tagolás!!
A betegségek oldalon hol kisebb a betűméret, hol pedig félkövér (egész bekezdések!!!)
felsorolás html lista legyen!
az egész website legyen egységes! ide-oda ugrál...
az egységesség az egész designra vonatkozik, betűszín, méretek, betűtípusok..
tehát a hasonló dolgokat ugyanolyan módon jeleníted meg.
(ha egyik pontban a bekezdés fekete arial 16px, akkor nem lesz a másik menüpontban rózsaszín comic sans 15...)
látszik mennyire odavagy a cicákért, te magad is copy-cat vagy.
Ha már másolsz, legalább változtasd meg.
11 éves vagy és büszke magadra? Ne légy. Mert egy hónap alatt jobban meg lehet tanulni ezt, mint ahogy te csinálod.
Egyrészt: az oldalnak nincs értelme, mert nem hiánypótló.
Referenciát kérsz? Nem kapsz.
SQL-injection: használj prepared statementeket, vagy holnap kimásolom ide az adatbázisodat :D
A html-tageket kiszedni meg hülyeség, de most már legalább tudjuk, hogy a kódjaid másoltak, te csak szépen összeollóztad, illetve eléggé trehányan.
Nem tetszik? Akkor ne irogasd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!