Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti, ezt, hogy kezelitek?

Ti, ezt, hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
A nővéremmel, nagyon rossz a kapcsolatom, folyamatosan próbálok vele beszélgetni, de ő tök bunkó módon leráz. Ő azt vallja, h "ami a szívemen, az a számon"...Bunkó az emberekkel, ő nem kedves senkivel, mindenkinek kőkeményen megmondja a véleményét, a szemébe...akkor is még ha az nagyon is fáj. Nem egyszer szidtam már emiatt... h így 5-10 év múlva nem lesz semmije, és ezt nagyon megfogja bánni... A nővérem 18 én 16 éves fiú vagyok.
2014. júl. 27. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Távolról kell szeretni a nővéredet. Ha nem kedvelitek egymást, kevesebbszer légy a közelében,de hagyd meg a lehetőséget, hogy közeledhessen, ha akar.

Van egyáltalán valami amit szeretsz/szerettél benne?

/lehet vmi gondja van egyébként, csak nem tud megnyílni/

2014. júl. 27. 13:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Persze h szeretem, az egyik legfontosabb ember ezen a világon. Mi csak testvérek vagyunk, nem barátok...

De egyszerűen szörnyen viselkedik az emberekkel és a családdal is. Egyszer ezt még csúnyán visszakapja...de ő azt hiszi, ez a helyes, ha mindenkivel bunkó,elutasító.

2014. júl. 27. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van! Egyszer vissza fogja kapni.. Neked ezt sehogy nem kell kezelni.. Ne szólj hozzá, aztán ajd ha feltűnik neki, hátha kedvesebb lesz.
2014. júl. 27. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:

"ami a szívemen,az a számon"...

Hm.Nevetséges,szánalmas,tipikus bunkóproli duma.

(Bocs,hogy ezt írom a Nővéredről)

Minél kevesebbet legyél a közelében,és ahogy telnek az évek,nevess rajta,ahogy csak a maradék aljadékok lesznek a haverjai,ugyanis az ilyen "szókimondó" majmoktól minden kúltúrált ember szép lassan eltávolodik.

Ő azt hiszi menő és vagány,holott egy nyomorult kis p.csa.

Egyszerűen távolodj el tőle,és ne kezdemányezz vele semmit.

Én ezt tenném.

2014. júl. 27. 17:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is ezt teszem, úgy döntöttem, nem beszélek vele, nem szólok hozzá, majd rájön, ha beszélni akar velem vagy vmi kell neki, akkor már nem leszek ott. Majd akkor mindezt felfogom neki hozni...Majd akkor meglátjuk, hogy áll a szája. ;)
2014. júl. 27. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!