Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálja mindenki az 1D-t?

Miért utálja mindenki az 1D-t?

Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 09:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó:teljesen egyettértek :')
2014. júl. 28. 09:53
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

Nem birom ki.

csak van egy video amit az utaloknak kuldenek hogy csak egyszer, de nezzek vegig. Koszonom.

https://www.youtube.com/watch?v=xzvq0Himfl0

2014. júl. 28. 18:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Ezt a videót már láttam egyszer..akkor majdnem sírtam is! Mindíg szeretni fogom ôket 14/L
2014. júl. 28. 23:34
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

Nekem is orokke a kedvenceim lesznek!

Hiszen ha egyszer valaki Belieber vagy Directioner lesz(esetleg Beliectioner mint jomagam), az orokre megmarad.:)

2014. júl. 28. 23:57
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
örökre alatt a következő divat fiúbanda megjelenését érted?
2014. júl. 29. 11:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem. Azalatt azt ertem hogy orokre.

A One Directiont 3 eve imadom, Justint olyan 2010 korul kezdtem megszeretni azota se gyogyultam ki a "Bieber-fever-bol".:)

2014. júl. 29. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:
37%
aha 3 év. ez majdnem egy örökkévalóság, ugye?
2014. júl. 29. 16:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Mert akinek nem tetszik se a zene se a stílus és esetleg még fiú is az illető az utálja, ez van. Én pár számukat szeretem, egy ideig tetszett az egyik srác de hamar "ráuntam" mert nem vagyok oda a stílusukért. Meg alapvetően az olyan bandákért amelyek 10-ből 9 számukban a szerelemről énekelnek. Így hallgatom azt a pár számot ami tetszik és a többi nem érdekel.

De a mániákus rajongók nagyon az agyamra tudnak menni, a belieberek még jobban, mert maga az énekes se szimpatikus, emberileg egyszerűen... egy nulla. Aki a zenéjét szereti azzal nincs semmi baj, hiszen ez ízlés kérdése. Na de aki istenítni meg bálványozza... erre ennyit tudok mondani [link]

2014. szept. 3. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!