Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon beteges vagyok?

Nagyon beteges vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy sportoló aki nagyon szimpatikus..szerintem már-már betegesen rajongok érte. Van pár képem róla, és amúgyis sokat gondolok rá mostanában :S Szívesen rá is írnék valahol, de nincs bátorságom hozzá, illetve nem szeretném zavarni. Ezt a rajongást azért ne úgy képzeljétek el, hogy folyton zaklatom és sikongatva rohanok utána az utcán..addig még én se mennék el :D De mondjuk szoktam nézegetni, hogy jelent-e meg interjú vele, vagy hasonlók. Szerintetek nagyon beteg vagyok? 14/L
2014. júl. 22. 12:06
 1/4 anonim válasza:
Ez a tiniknél normális (ha tini vagy...ugye az?) rajonganak egy híres emberért nagyon sokat gondolnak rá végül már majdnem a példaképed vagy képzeletben a férjed lesz.. Aztán rájössz hogy a valós érzelmek... Valósabbak vagy fontosabbak és törődsz inkább a barátaiddal vagy a szeretteiddel
2014. júl. 22. 12:16
 2/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem, ez ebben a korban teljesen természetes. Mi annak idején Kabir Bedibe voltunk szerelmesek (szinte az egész osztály), ma sem értem, hogy miért?
2014. júl. 22. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez normális
2014. júl. 24. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:
nincs ezzel semmi gond, majd kinovod.
2014. júl. 24. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!