Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetnék a már szinte...

Mit tehetnék a már szinte beteges féltékenységem ellen? :S

Figyelt kérdés
Már 4 éve vagyunk együtt a barátommal, de egyszerűen a kezdetektől fogva bennem van ez az egész. Nem ad rá okot, szóval semmit nem csinált soha, ami miatt ne bíznék benne, és igazából bízok is benne, de ha meglátok valami lány nevet, már kiver a víz, felmegy a vérnyomásom.. Akkor is, ha csak simán belájkolja a lány állapotát, nem még ha a képeit.. Nem rendezek jelenetet sosem, nem szoktam hisztizni és kiakadni, magamba fojtom, mert általában néhány perc után elmúlik.. De ez szerintem nem normális. Mit lehetne ez ellen tenni? Vagy ide már pszichológus kell? :(
2014. jún. 16. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez volt.. tényleg, teljesen ugyanez. Viszont én nem tartottam magamban, folyamatosan jelenetet rendeztem.. szakított velem. Azt hiszem ez volt a legfőbb oka. :( Állítsd le magad valahogy, tudom hogy mennyire nehéz, de nehogy az legyen, mint ami velem volt. :( Mondjuk mi nem voltunk ilyen régóta együtt..
2014. jún. 16. 17:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Olvassátok el Osho: Szerelmesen c. könyvét, Fromm: A szeretet művészete c. könyvét és okuljatok.
2014. jún. 16. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!