Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meddig nő egy normális ember?...

Meddig nő egy normális ember? 16/f

Figyelt kérdés

195cm vagyok, 16 évesen... Szeretnék venni valami jó öltönyt, ami sokáig jó lesz, de ha most veszek, és még növök, akkor pénz pazarlás lenne...

Most is van öltönyöm, de valami menő, jól kinézőt akarok :)

2014. júl. 21. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
195CM az eléggé felnőtt méret. Szerintem nem fogsz annyit nőni hogy ne bírd felvenni.
2014. júl. 21. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez emberfüggő, lehet hogy már nem nősz, de az is lehet hogy 2 méternél is több leszel :) Nálunk is én már 15 évesen megálltam a növésben a húgom meg 16 éves és még mindig nő, szóval egyénenként változó.

Nézz körül a családban, hogy anyukád-apukád mekkora, kérdezd meg tőlük, hogy ők mikor hagyták abba a növést. 18/L

2014. júl. 21. 20:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Már nagyobb vagyok az összes családtagomnál, nekem igazából mind1, hogy mekkorára növök, csak gyorsan, hogy legyen végre egy normális méretem, ne mindig más :D
2014. júl. 21. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy súlyosan hormonzavaros, akkor valószínűleg már elérted az utazómagasságot. Nem kell parázni, veheted az öltönyt. :)
2014. júl. 21. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
kb örökké, de jelentősebben 20-24 körül már megáll
2014. júl. 22. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!