Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiatalok! Van olyan 15-18...

Fiatalok! Van olyan 15-18 éves aki nem iszik? Titeket nem zavar, hogy egyesek már 14 éves kortól isznak rendesen?

Figyelt kérdés

Én igazából egyre többször akadok ki ilyenen. Felelősség nélkül isznak, nem látják be, hogy mik lehetnek a következményei... Csak kíváncsi vagyok hogy hányan vannak akik nem isznak, és mi a véleményük erről..

17/F

2014. júl. 21. 11:01
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Nem járok ki bulizni, nem az én világom. Nem cigizem, csak passzívan, mert mindkét szülőm dohányos, és jónéhány másik családtag is. Inni úgy szoktam, hogy egy fél kortyot megkóstolok anyáéból/apáéból, megnyugtatom magam, hogy ugyanúgy szétmarta a torkom és még csak nem is finom, és ennyiben hagyom.
2014. júl. 28. 00:01
 22/23 anonim válasza:

Rengeteg tinit ismerek, aki mar 7-8.osztalyban kezdett pialni/fuvezni sajnos. Neha elgondolkozom,hogy velem van a hiba vagy mindenki massal. Eletemben nem ittam meg alkoholt,cigit egyszer probaltam, nem jott be azota sosem szivtam. Nem tudom, masokat miert tesz boldogga az ha sajat maguk ellen tesznek. Az osztalyombol szinte mindenki ivott mar (van aki rendszeresen, van olyan aki csak alkalmakkor) es ez kicsit elkeserit. Szinte nem ismerek senkit a kornyezetemben aki anti alkoholista lenne vagy nem sziv. Sok baratommal azert nem tartom a kapcsolatot, mert o "meno" bagos meg pias lett, es egyreszt nem tartok veluk bulizni, masreszt pedig nem tudom ertekelni a "hu de beb*+#tam tegnap" temaikat, egyszeruen ugy erzem, hogy total gaz az egesz, es nem vagom miert vannak ennyire nagyra magukkal. En erzemrosszul magam miattuk. De ezzel nincs mit tenni bele kell torodni.

Inkabb iszok gyumolcslevet mintsem bort vagy palinkat. 14/l

2015. márc. 23. 18:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem vagyok minden nap részeg, de néha iszok discoba nem nagyon jarok inkabb Elmegyek falunapra házibuli stb. Nem cigizek, szerintem semmi baj ha nincs ha iszok túlzásba ugyse viszem. 15/f
2015. ápr. 14. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!