Tisztelt orosz-, Oroszország- és Putyin-barátok? Önök melyik korosztályt képviselik?
Magyarán, hány évesek? Megírnák esetleg a nemüket is? Nem kívánok ideológiai - főleg nem aktuálpolitikai - vitát nyitni - ezért a kérdésemet tudatosan nem a politika rovatban helyeztem el -, csak egy házi használatú szociológiai felmérést szeretnék elvégezni, hogy minél jobban megértsem a körülöttem zajló Világot!
Ha érkezik válasz, kérem a többieket, hogy nehogy pontozzanak! Az életkor és a nem nem a "tetszik" vagy nem "tetszik" kérdése egy harmadik fél számára!
Hát nem az idősebb korosztály! Mert ők látták hogy mit műveltek itt!
Másfelől meg a Nyugat politikája sem tetszik...kis ország vagyunk...
Hát az "élet tapasztalt" válaszokat szerintem lepontozzák!
Úgy hogy sok "öreg" nem jár már ide, és a nyugdíjasok között kevés az internetes... A felmérés nem lehet reális! :)
Én is véletlenül vagyok itt.
Ezt egy Facebook kommentből másoltam, és így gondolom.
Akkor gondoljuk át a tények tudatában, mit adott nekünk a "fejlett" nyugat, és a "elmaradt" kelet.....
Elsőnek Trianont adta nekünk a nyugat... szóval szia a földünk kétharmadának....
Majd lebontatták minden termelő üzemünket....
Most meg a buzulást és a devianciát akarják ránk erőltetni.... Hát kösz!!!
Eközben a Kelet, már másodjára felépíti Paksot, De minden konzerv cukor és gépgyárat mit lebontatott a zunió, mindent az oroszok építettek fel Magyarországon... és míg épültek ezek a már lebontott üzemek, minden városban felépültek szintén Orosz nyersanyagból a 4 és a 10 emeletes társasházak!!!
Ez alapján a "Nyugat" az ellenségünk! a Kelet a barátunk!!!
A tények alapján döntöttem ezt el, és Te hogy döntesz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!