Tisztelt orosz-, Oroszország- és Putyin-barátok? Önök melyik korosztályt képviselik?
Magyarán, hány évesek? Megírnák esetleg a nemüket is? Nem kívánok ideológiai - főleg nem aktuálpolitikai - vitát nyitni - ezért a kérdésemet tudatosan nem a politika rovatban helyeztem el -, csak egy házi használatú szociológiai felmérést szeretnék elvégezni, hogy minél jobban megértsem a körülöttem zajló Világot!
Ha érkezik válasz, kérem a többieket, hogy nehogy pontozzanak! Az életkor és a nem nem a "tetszik" vagy nem "tetszik" kérdése egy harmadik fél számára!
Ha nem is vagyok oroszbarat,megis ugy gondolom,oriasi hiba volt annak idejen hatat forditani Ororszorszagnak,es ismet bizni a nyugatban,pedig a tortenelmunk bebizonyitottak mar parszor,hogy keleteuropa kozsakmanyolasa a mindenkori celjuk.Nem mintha annak idejen a SZU,vagy most oroszorszag nem ezt muvelne,de ok nem is allitanak mast,es sajnos ha tetszik ha nem meg i tehetik,megvan hozza a gazdasagi(mivel Kinaval,nagyon okosan a Krim megszallasa elott gazdasagi megallapodast is kotott Putyin,az europai szankciok ezert is hatastalanok )es katonai hatalma.Az orosz erdekervenyesito szandekkal pedig egy gazdasagilag egy legyengult,igazabol sosem egyseges Europai unio all,raadasul az idiotasag hatarat surolo brusszeli diplomatak vezetesevel.Ugyan ki es mivel allitana meg az orosz hadsereget,ha Putyi ugy dont ,elmegy az Atlanti- oceanig?Talan a Nato? Ugyan mar!
40/F
32f.
A két rossz közül most kifejezetten az oroszok tűnnek a kevésbé rossznak.
Kértem, mégsem teljesítették: Miért kellett /le/pontozni?
Azt, hogy mégis minősítették azokat, akik véleményt nyilvánítottak esetleg hosszú magyarázatot is írtak, talán még meg is ért/het/eném, de miért kellett az életkorokat és a nemeket nulláig lepontozni?
A kérdést ma azért emeltem ki, mert még mindig érdekel.
Habár nem vagyok kifejezetten oroszbarát, de az EU és főleg az USA számára Magyarország nem több, mint egy leigázandó, szolgasorba taszítandó gyarmat. Ráadásul bőszen jön nyugatról a liberalizmus és cionizmus import, ami a világtörténelem két legártalmasabb eszméje.
Ezzel szemben az oroszok akár gazdaságilag is hasznos partnerek lehetnek ráadásul konzervatív irányvonalat képviselnek és szemben állnak a nyugati liberalista/cionista fertővel. Arról nem is beszélve, hogy Oroszország nagyon közel van és már láttuk párszor, hogy mi történik akkor, ha Magyarország összerúgja a port a ruszkikkal. Megvéd az EU meg a NATO? A nagy lópéniszt. Az oroszokkal jóban KELL lenni!
25F
Beszélek oroszul, nagyon szeretem az oroszokat, Putyint és a Kreml jelenlegi politikai irányvonalát viszont szívből rühellem. (Ha ugyan az elnyomásnak, a gyűlöletkeltésnek, a hazudozásnak és a mértéktelenül pofátlan lopásnak ez a kombója nevezhető egyáltalán irányvonalnak.)
38/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!