Tisztelt orosz-, Oroszország- és Putyin-barátok? Önök melyik korosztályt képviselik?
Magyarán, hány évesek? Megírnák esetleg a nemüket is? Nem kívánok ideológiai - főleg nem aktuálpolitikai - vitát nyitni - ezért a kérdésemet tudatosan nem a politika rovatban helyeztem el -, csak egy házi használatú szociológiai felmérést szeretnék elvégezni, hogy minél jobban megértsem a körülöttem zajló Világot!
Ha érkezik válasz, kérem a többieket, hogy nehogy pontozzanak! Az életkor és a nem nem a "tetszik" vagy nem "tetszik" kérdése egy harmadik fél számára!
15/f
(Az orosz hitelt és az atomenergiát nem támogatom. Az Oroszországhoz való közeledést és az ukrán kérdést igen.)
Oroszbarát vagyok, ezt tanultam, ezt szeretem. A kultúrát, a nyelvet, az országot, az orosz vidéket. Általános tapasztalatom az orosz emberrel, hogy a segítő szándék előbbre való, mint a rossz indulat, vagy irigység, nem úgy, mint itthon..
Oroszország barát vagyok, de a jelen vezetéssel és vezetőkkel nem szimpatizálok. Sőt, semmilyen országot nem szoktam ez alapján megítélni.
A húszas korosztályt képviselem és nő vagyok.
Nem vagyok egy Orosz barát,mert amikor bejöttek akkor megerőszakoltak négyszázezer Magyar nőt és itt élősködtek és kifosztottak minket.
De azért vagyok az oldalukon mert fel merik venni a kesztyűt a Cionistákkal,az elkorcsosult liberális nyugattal.
f/28
Ahogyan a kérdező ezt előre bocsájtotta, én sem szeretnék vitába bonyolódni és pontozgatni sem, de ma 10:33 válaszát szeretném pontosítani.
Kérem, hogy a Szovjetunió Vörös Hadseregének katonáit ( ukránok, beloruszok, moldávok, lettek, litvánok, észtek, kirgizek, kazahok, üzbégek, türkmének, tádzsikok, grúzok, örmények, azeriek) ne egyszerűsítsük le az orosz férfiakra. Ne feledjük, hogy Magyarországon nem orosz katonák állomásoztak, hanem a SzU katonái, akik ezen nemzetek közül akárhová tartozhattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!