Az érzelmes emberek veszélyesek?
És a pszichopaták nem azok? (a másik véglet)
Természetesen mindig az aranyközépút a legjobb, de egyeseknek talán túl unalmas lenne az is.
Mondok egy példát:
Borderline (túl érzelmes, instabil)
Pszichopata (hideg és kemény)
De amikről most írtam rendellenességek.
Halak csillagjegy szülötte vagyok a legérzelmesebb jegy (még ha sokan nem is hisznek ebben tapasztalataim szerint így van)
Előző kapcsolatomat megfojtottam a szeretetemmel, mindig a lány mellett akartam lenni, puszilgatni, ölelgetni, érezni a szeretetét és kifejezni mennyire szeretem...és ez neki sok volt...
Elég gyorsan tudok váltani vidám nevetgélőből, komoly kicsit letargikus hangulatba és vissza...ha nem kapok ebben a világban elég szeretetet, figyelmet akkor a saját kis álom világomban teremtem meg az 'ehhez szükséges feltételeket'...
Ha bántom a másikat én is szenvedek miatta még ha ki se mutatom...sokszor inkább elrejtem az érzéseimet és magamba fojtom minthogy a másikat terheljem vele...ha szüksége van a másiknak rám mellette vagyok meghallgatom, nem küldöm el, hogy "most nem érdekel a nyávogásod"...tudok a hangulatához "igazodni"...
nem tudom veszélyes e...nem vagyok idegbeteg indulatos, soha nem bántanám fizikailag a társam, lelkileg sem szándékosan, csak ha olyan állapotban vagyok néha kimondok olyan dolgokat amiket nem kéne és ezzel bántom...de gyorsan elszáll a haragom, nem szoktam senkire haragudni...
21F
Nagyon sötét vagy szegényem.
23l
#5:
Ja és azt még hozzátenném, ha választhatok, hogy az érzelmeim (lélek), a gondolataim (elme) vagy az ösztöneim (test) tomboljanak akkor a legkisebb kárt az gondolataim tennének a másikban...mert a másik 2 opciónál nincs gondolkodás csak jönnek a szavak/tettek...de az elmém 'felül tudja írni' bizonyos határokon belül...de ha nagyon magam alatt vagyok vagy nagyon boldog vagyok akkor az elmém sem tudja megfékezni az érzelmeimet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!