Sírtatok már valaha örömötökben? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 19:32
1/9 anonim válasza:
mióta gyerekem van mindig, ha valami jó és vele van kapcsolatban
2/9 anonim válasza:
amikor anyukám azt mondta h, nem utállak annyira már.
4/9 anonim válasza:
ne már ennyire nehéz egy nyelv vizsga? :D ne idegesíts :D hányadszorra sikerült?
5/9 anonim válasza:
Igen.
Amikor először voltam kasszában (amitől nagyon féltem, el sem tudom mondani, mennyire) és nap végén 20 Ft plusszal zártam.
Tegnapelőtt, amikor megtudtam, hogy a gimis legjobb barátnőm és csapata világbajnokok lettek akrobatikus rock 'n' roll-ban.
6/9 anonim válasza:
Elég gyakran könnyezem meg a boldog pillanataimat :)
7/9 anonim válasza:
Amikor a fősulis gyakorlatom sikeresen véget ért és úgy éreztem, hogy a mentorommal - akitől rengeteg dolgot kaptam - már soha többé nem fogok találkozni:(.
8/9 anonim válasza:
Igen, amikor meg lett a jobb matek jegyem..1 év szenvedés volt de simán megérte...azt hiszem....
9/9 anonim válasza:
Amikor meglett a nyelvvizsgám, amikor felvettek egyetemre az elsőnek megjelölt szakra, amikor banketten táncoltam az ofőmmel akibe szerelmes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!