Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A "macskamániások" miért nem...

A "macskamániások" miért nem tudják elviselni, ha valaki nem szereti a macskákat?

Figyelt kérdés

Nem is annyi, hogy nem tudják elviselni, még agresszívak is lesznek, és elkezdik gyűlölni azt, aki nem olyan véleményen van mint ők.

Nekem több macskatartó ismerősöm is van, aki házban tartja a macskáit. Ugye elég sokat beszélnek róluk, mert ez tölti ki az életük egy részét, és amikor megkérdezték én szeretem e őket stb., mondtam hogy én nem szeretem őket, legalábbis ha a házban vannak. Felsoroltam az indokokat miért, de ez most lényegtelen. A lényeg hogy kb. habzó szájjal védték a macskáikat, mikor igazából nem mondtam semmit, elmondtak mindenféle "embertelen" vadállatnak, hogy a macskájuk intelligensebb mint én, meg úgy az emberek többsége, meg többet is érnek meg ehhez hasonló idiótaságokat.

Arra gondoltam ezekkel az emberekkel nincs rendben valami..Igazából antiszociálisnak tűnnek.

2014. júl. 17. 17:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, egyébként igen, most hogy mondod nekem is mondták ezt, hogy nem bírom elviselni a független, erős jellemüket. Közben meg majd' elbőgte magát az idegben.
2014. júl. 17. 17:54
 12/20 anonim ***** válasza:
En nagyon szeretem a macskamat, de abszolut megertem, ha vki nem kedveli oket, mert nem vagyunk egyformak. A lakasban egyebkent viszont en sem szeretem ha van, nem is engedem a lakasba, csak alkalmankent, sztem nem egy lakas egy macska termeszetes kornyezete, mint ahogy az sem egeszseges, ha egy ember nem igen hagyja el a lakasat...nem tudom pl. azokat megerteni, akik nem, vagy csak alig merik kiengedni a macskat a lakasbol, mert hatha valami baja esik stb. blabla.....egyes embereknel viszont tenyleg h tobbre tartom a macskamat, mert sajnos van, aki nem tud ember modjara viselkedni, de meg macskahoz meltoan sem, de ez megint mas kerdes.Minden esetre akinek az eletet szinte kizarolag egy dolog dominalja, legyen az macska, vagy kutya, vagy TV, internet, viragok vagy akarmi, ott vmi nem stimmel teljesen, akinel meg vmi baj van kicsit, attol nem lehet elvarni normalis reakciokat minden teren.
2014. júl. 17. 17:55
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

Macskamániás vagyok, de egyáltalán nem érdekel és nem értint meg, ha valaki nem szereti őket, nyilván nem vagyunk egyformák.

Akkor vagyok habzószájú, ha valaki képes "csak úgy" felrúgni vagy bántani őket (és nem csak a cicákat, hanem bármilyen állatot). Ha szándékosan kirakja a szomszéd a májasba rejtett patkánymérget meg hasonlókat.

Ja, és nem antiszociális, hanem aszociális, tudjuk már mi a különbség a kettő között.

2014. júl. 17. 18:22
 14/20 A kérdező kommentje:

Szerinted mennyien tudják az aszociális jelentését?

A köznyelvben melyiket használják szinte mindig a társaságkerülő, bezárkózott emberekre?

Antiszoc..mégha az aszoc is a helyes.

2014. júl. 17. 19:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem tudom elviselni mikor valaki mondja,hogy fúú de felrúgnám, vagy rohadna meg az összes, vagy óó dejót fociznék vele.

Aki csak simán azt mondja én nem szeretem a macskákat akkor az a válaszom jó. De az ilyen szadista bunkókat utálom

2014. júl. 17. 19:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekmániás gyerekes szülőkhöz képest - amit azok lerendeznek, hogyha megmondod, hogy utálod a gyerekeket - az elvakult macska/kutya mániások szinte főnyeremények.

Amúgy valszeg annyiban kéne hagyni, hogy nem szereted a macskákat, pont. Ha emellé kifejted, miért nem a lakásba valók, akkor konkrétan az illető életmódját és teljes állattartási kultúráját szidod, ami túlmutat a szeret-nemszeret ízlésen, így defenzívbe átmennek, mert támadásnak veszik, sok gondolom túlreagálja. Fogalmazz ügyesebben, így elkerülhető a hirig.

2014. júl. 17. 21:33
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem olvasom el az eddigieket, szar ismerőseid vannak. Pont.
2014. júl. 17. 21:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én macskamániás vagyok, és nem az zavar, hogy valaki nem szereti a macskákat, mert nem kötelező mindenkinek szeretnie. Engem inkább a sztereotípia zavar, amit a macskaellenzék a macskatartás mögé lát. Mert hogy akinek macskája van, az biztosan magányos, egyedülálló, nem vágyik szeretetre, stb. Ezt rohadtul utálom. Meg van az is, amikor valaki nem macskás, de nem csak annyit mond, hogy ő nem szereti a macskákat, hanem ha meglát egyet az út szélén, egyből jön a "takarodj innen büdös dög", "fúj de utálom ezeket a r#hadékokat". Én sem mondok ilyet a kutyáikra, akik bemennek a lakásukba és összesz#rnak mindent.
2014. júl. 17. 21:45
 19/20 anonim ***** válasza:
82%

én a kutyákat nem szeretem

problem??!

2014. júl. 17. 23:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez a mánia lényege - védeni az imádott dolgot körömszakadtáig. Mondd egy Barcásnak, hogy te nem szereted a focit, mondd egy rockernek, hogy szerinted idegesítő a zenéje, mondd egy tinilánynak, hogy Edward a Twilightból nyálas és nincs egyénisége: garantáltan két percen belül halott leszel. A békesség érdekében javaslom, hogy az indoklásba ne fektess túl nagy energiát, röviden mondd el, hogy te nem szereted az adott dolgot és kész, így legalább a te lelkiismereted tiszta marad.
2015. máj. 19. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!