Lányok! Mit gondoltok arról, ha egy pasi szeretethiányos?
Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 15:41
12/24 A kérdező kommentje:
Megválaszolom én ezt neked. Mert a nők azt szeretik, ha egy pasi érzelmileg stabil. Ha nem az, akkor az visszataszító számukra.
2014. júl. 16. 19:51
13/24 anonim válasza:
Miért, a pasiknak meg van tiltva, hogy szeretethiányosak legyenek, és ők mindig erősek, és önállóak legyenek? Nevetséges..
De viszont az már számít, hogy ezt hogy adja elő, és itt válik el, hogy ez most visszataszító-e vagy sem. Ha folyton rinyál, meg szerepel, akkor az, de lehet ezt máshogy is kezelni.
14/24 A kérdező kommentje:
Nincs megtiltva, csak a nők nem szeretik.
2014. júl. 16. 20:03
15/24 anonim válasza:
Köszi a választ :) Akkor viszont miért várják el, hogy őszinte érzelmeket mutassanak ki feléjük, ahhoz érzékenynek is kell lenni.
16/24 A kérdező kommentje:
Azért, mert ez a férfi dolga. Csak az a probléma, ha a szeretethiány már súlyosabb szinten van valakinél, azt már elég nehéz "jól kezelni".
2014. júl. 16. 20:34
17/24 anonim válasza:
Nem szeretem a sztereotípiákat. Ha szeretsz valakik, ezek a dolgok semmissé kell hogy váljanak.
18/24 A kérdező kommentje:
Ez nem sztereotípia, hanem az élet barátom. :) Egyébként igen, ha valaki szeretne, akkor tényleg semmissé válna. :D
2014. júl. 16. 20:43
19/24 anonim válasza:
Értem! Igazából fiú vagyok, valamiért azt hittem, hogy lány vagy. Szerintem van olyan aki elfogad olyannak amilyenek vagyunk.
20/24 A kérdező kommentje:
Néha nem ártana :)...
2014. júl. 16. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!