Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit szoktatok előbb megmosn...

Ti mit szoktatok előbb megmosni? A hajat, vagy előbb a többi testrészt?

Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 08:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én előbb a hajamat.
2014. júl. 13. 08:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Előbb samponozom, hagyom rajta egy kis időt hatni, addig megmosakszom, ha borotválkoznom kell akkor annak megcsinálom az egyik felét, majd lemosom a sampont. A balzsammal is ugyanígy, akkor a borotválkozás másik felét csinálom meg, illetve megmosom a többi részem, majd egyszerre öblítek le mindent zuhanyzóval.
2014. júl. 13. 08:11
 3/11 anonim ***** válasza:
egyszerre
2014. júl. 13. 08:12
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

#3 az aztán a multi threading, extrémen optimalizálva minden :D

Nálam a haj a legutolsó.

2014. júl. 13. 08:46
 5/11 anonim ***** válasza:
A hajamat, mert hosszú, így a kósza, kihullott szálakat egyben le tudom öblíteni a testemről.
2014. júl. 13. 08:55
 6/11 Különlegescsajszi ***** válasza:
50%
Én elsőnek lezuhanyoztatom a testem,aztán nálam csak utána jön a haj,arc,nyak és a fül!:) És szerintem ez a tuti,mert akkor patyolat tiszta leszel ától-cettig.!:)
2014. júl. 13. 09:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Besamponozom a hajamat, beállok a zuhany alá, aztán jöhet a hajbalzsam meg a tüsfürdő, majd mind lemosom. Ezután ha kell, akkor borotválkozom.
2014. júl. 13. 11:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Mindig máshogy, de a legjobb szerintem: megmosom a hajam, aztán a zuhanyrózsa alá állok, amíg ázik le a hajamról a lé, addig pedig szappanozom a testem. Balzsamozni ritkán szoktam.
2014. júl. 13. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Külön szoktam hajat mosni, úgy kényelmesebb. Esetleg kádfürdésnél fordul elő, hogy hajat is mosok és akkor azzal is kezdem. Zuhany alatt nem jó, meg egyfolytában nem szeretem feleslegesen folyatni a vizet, ha meg elzárom akkor fázom míg a hajamat mosom. A balzsamozásnál ugyanúgy várnom kéne 10 percet vizesen, fázva és utána kezdhetnél el tusolni... 22L
2014. júl. 13. 14:29
 10/11 anonim válasza:
eloszor a testemet aztan a hajamat. hogy miert? nem szoktam rajta hagyni a sampont hanem habozok lemosom, masodszorra is habozok majd azt is lemosom, de ha ezt csinalom eloszor akkor a frissen mosott hajam mindig tusfurdos lesz pl. mikor a hatamat mosom.
2014. júl. 14. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!