SOS! Mit csináljak? Bekentem a szemem alatti ráncaimat Anew Avon termekmintával de rettentően csípi a szemem és semmivel nem tudom megmosni.
NAgyon kellenének a válaszok,hogyan mossam ki.
Csak az egyik szememnél ilyen, rettentően csíp és könnyezik,bevörösödött és sem víz se semmi nem jó rá.
Pedig nincs más megoldás...
Addig mosd, amíg csak nem enyhül.
Köszi. Kipróbáltam a baba Nivea krémet,kicsit jobb,bár még mindig 'húzza össze' a szemeim...
Nem értem,ha ez eredetileg is oda való,akkor miért csíp úgy?
valószínűleg te valamilyen összetevőre allergiás vagy, de jól tetted hogy mintával próbálkoztál!!! :-)
El fognak múlni a tünetek, az biztos, hogy neked ez a fajta krém nem jó!
ajándékba kaptam a mintát,mivel Avonnal foglalkozom.Gondoltam kipróbálom,lássam nekem használ-e valamit. Kb 10 percig fent volt úgy,hogy semmi bajom nem volt tőle, utána lehet hozzáértem a szememhez,és belekerült.Szerencsére tegnap késő estére elmúlt,bár még vörös volt.
Biztos akkor valami allergia, hisz ha szem alá való,akkor normálisan nem kellene csípje,hisz bekerülhet bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!