Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Égő, ha fiúként nem szeretem...

Égő, ha fiúként nem szeretem a focit, nem is érdekel és nem értek hozzá semmit se? A focirajongók mit gondolnak az ilyen emberekről? Lenéznek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 9. 21:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%

Kedves utolsó!

Kicsit olyan szoc.szöveg,amit írsz,már ne is haragudj.

A Te gondolataid alapján tulajdonképpen senki ne kérdezzen semmit,meg ne is adjunk választ,tanácsot senkinek,mert teljesen felesleges,mivel úgyis mindenkinek saját szíve joga eldönteni,hogy miről mi a véleménye,és igazából mit is akar.

2014. júl. 10. 12:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem le, aki nem szereti, azt nézem le, aki jön a gyerekkoromban menő dumával, hogy 20 pasi kerget egy labdát.
2014. júl. 10. 12:58
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11, nem értetted meg, amit írtam.

Mindenkinek szíve joga eldönteni, mit szeret, mit követ, és ezért senkinek nincs joga senkit lenézni. Tehát ha te nem szereted a focit, azzal nincs semmi baj, de ha te emellett lenézed azokat, akik szeretik, vagy lenézed ezt a sportágat, azzal már igenis van probléma, mert akkor te ugyanolyan bunkó vagy, mint azok, akik téged lenéznek azért, amit te nem szeretsz.

Ez így már világos, vagy még ez se érthető?

2014. júl. 10. 13:46
 14/22 anonim ***** válasza:
57%

Azt hogy ki bunkó,meg ki nem,és kinek mihez van joga,azt magyarázhatja ám egy fiú az ismerettségi körében,ahol az is égő,ha szemüveges valaki.

Bárkinek van joga dagadt kancsalnak lenni,mégis égő,és röhögnek rajta.

2014. júl. 10. 14:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha ezt közlöd, sok lány megkönnyebbülten fog sóhajtani :)
2014. júl. 10. 20:55
 16/22 A kérdező kommentje:
# 10 Mert én szerinted lenézem a focistákat, vagy mi? Pont hogy a focisok nézik le sokszor a nem focizókat...
2014. júl. 13. 23:06
 17/22 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, tanulj már meg szöveget értelmezni, köszi...
2014. júl. 21. 12:33
 18/22 A kérdező kommentje:
Előbb neked kéne szövegértést gyakorolnod. Semmi köze nem volt a KÉRDÉSHEZ az a pszicho-ömlengés.
2014. júl. 21. 21:49
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

Úgy látom a válaszokból, hogy inkább azokat nézik le akik szeretik a focit. Az, hogy fociszeretők között több a tapló valószínűleg azért van mert mondjuk egy vízilabdarajongóra jut 100 fociszurker. Egyszerű matek.

Azokat sosem értettem, akik azzal jöttek, hogy mi értelme van a focinak, 22-en rohangálnak egy labda után... Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy nem értem mit szeretnek annyira a szőke csajokon, mikor én a vöröseket bírom.

És hogy a kérdésre is válaszoljak, a legkevésbé sem égő, hogy nem szereted a focit. Az viszont biztos, hogy lesz olyan, aki emiatt megvet vagy lenéz, de ha valaki ilyen tahó, azzal úgyis fölösleges foglalkozni, beszűkült agyú ember.

2014. júl. 27. 16:23
 20/22 anonim válasza:

Aki a magyar focit szereti, na azaz égő!A magyar foci alig több, mint fél évszázad alatt annyit gyengült, h a világ 8. csodája lenne ha kikerülnénk VB-re.

Ha belegondolsz, Anglia ellen az Aranycsapat 7:1-re nyert.

Most ez az állás fordítva lenne...

2014. aug. 15. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!