Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetek félig Spanyol?...

Hogy lehetek félig Spanyol? Vagy az vagyok csak nem tudok róla?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én egy 14 éves lány vagyok és kiskorom óta imádom a Spanyol embereket és mindent imádok ami Spanyol.A családban én vagyok a fura mert senkise szereti a Spanyol nyelvet és a Spanyol embereket, ha meghallják hogy valaki azt mondja Spanyol rám néznek és mérgesek.Sokan azt mondják hogy bármi lehetek ha belül Spanyolnak érzem magam akkor Spanyol is vagyok félig.És van 1 fura dolog amit nem értek sohasem tanultam Spanyolul de értem amit mondanak vagyis a lényeget a szüleim azt mondák hogy ha 18 leszek mennyek Spanyolországba és ha jól érzem magam ott akkor támogatnak.Szerintettek?

#Sp.O/14
2014. júl. 9. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%

10: Nem szól a mentségére....

7-es vagyok, az itt tanuló nála fiatalabb gyerekeim is tisztában vannak azzal, hogy belőlük lehet egyszer spanyol állampolgár, ők még megtanulnak anyanyelvi szinten spanyolul (én és a kérdező már sohasem), de igazi spanyolok sosem lesznek. 14 éves ide vagy oda, ekkora hülyeségről már ne álmodozzon.

2014. júl. 9. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Én kiskoromban indián, meg tünde akartam lenni, de azért ennyire nem gondoltam komolyan :DD
2014. júl. 9. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha az arcvonásaid is olyanok akkor érdekes lenne, talán valamilyen gének öröklődtek, kerültek felszínre benned.
2014. júl. 9. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!