Mit gondoltok az autistákról? Ha halljátok azt hogy "autista" mi jut először az eszetekbe? Őszintén.
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 17:58
11/19 A kérdező kommentje:
örülj, hogy a tiednek csak egy..
2014. júl. 9. 19:35
12/19 anonim válasza:
Nekem a Hósüti (Snowcake) című film. Az egyik kedvencem.
13/19 anonim válasza:
Nekem van egy aspergeres ismerősöm. Fantasztikusan intelligens, nagyon jókat beszélgettünk, segítettünk egymásnak. De sajnos nem tudja elviselni az embereket, sok minden nehéz neki, amit sajnálok.
Aki kapcsolatba kerül velük, érdekes élményben lesz része, mert olyan, mintha idegen lényekkel szeretnél kommunikálni, megérteni őket és megértetni magad velük.
Nem könnyű, de megéri!
14/19 anonim válasza:
Nekem pár autista ismerősöm jut eszembe. Néha nehéz kommunikálni velük de ez nem az ő hibájuk, és jobban megismerve sokkal jobb emberek mit itt egyesek, gondolok ezzel rád, #7-es.
15/19 anonim válasza:
Először az Esőember jutott eszembe, valószínűleg mert nemrég láttam. Aztán az autista/aspergeres ismerőseim.
16/19 anonim válasza:
Nem nagyon ismerem a témát, de ha meghallom, hogy autizmus, akkor a zsenialitás jut eszembe. Amit mondtál is, hogy húgod nagyon jó matekból, az autisták egy területen elképesztően fejlettek, és nekem rögtön ez a dolog jut az eszembe :)
17/19 egy naaagy fan válasza:
Én 12 éves vagyok és van egy 14 éves autista bátyám. Szerencsére könnyen fejleszthető, pl. dührohamot már nem kap, max. halkan sír. Azt mondják 7-8 éves szintjén van... Vannak berögződött dolgai, de normális! Én nem cserélném le senkire!! :)
18/19 anonim válasza:
a 14-es vagyok úgy látom a 7-es választ törölték és most a kérdezőé a hetedik, nem őrá gondoltam :)
19/19 anonim válasza:
Nekem a zsenialitás jut róluk eszembe, és hogy érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!