Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Békességért cserébe megéri...

Békességért cserébe megéri feladni önmagam?

Figyelt kérdés
Adva van egy szituáció, kollegiális vagy lakóközösségi, vagy szomszédi...stb, ahol tudom, hogy a jelenlétem, vagy a megnyilvánulásaim, vagy a viselkedésem nem tetszést vált ki az ott lévő emberek döntő többségéből. A békességért cserébe Nektek megérné feladni önmagatokat? Másképp viselkedni, csak, hogy elfogadjanak? Vagy képtelenek lennétek erre? Képtelenetek lennétek önnön önmagatoknak ellent mondani, azért, hogy ez a közösség befogadjon, elfogadjon?
2014. júl. 9. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem éri meg. Ebben az esetben add önmagad, és ne törődj mások véleményével.

Sajnos ilyenek az emberek. Ha nekik nem megy jól az élet, akkor azzal kell foglalkozni, aki nem az ő cipőjükben jár. Az ilyenek az elsők, akik villognak a pénzükkel, ha jól jön ki nekik a lépés.

Örülj neki, hogy te vehetsz magadnak új ruhákat, mégse szállsz el ettől.

2014. júl. 9. 15:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Hagyod, hogy beléd kössenek. Mi közük van ahhoz, hogy megint új ruhát vettél? Semmi, ne szóljanak be. Erélyesen küldd el őket a k..va anyjukba, és meglátod legközelebb már nem fognak a ruháddal foglalkozni. Ez tapasztalat, volt, hogy nekem is fölöslegesen szólogattak be, keményen visszaszóltam, azóta már nem szoktak.

Amúgy a káromkodás se mindig sértő. Lehet csúnya szavak nélkül is nagyon bunkónak lenni, és lehet csúnya szavakkal normálisnak lenni.

Ne add fel magad, biztos van aki így szeret, a többiekkel meg ne foglalkozz.

2014. júl. 26. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem. DE megéri keresni egy olyan formát, ami 100%-ban te vagy, és kevesebb bajod és konfliktusod származik belőle.
2014. júl. 27. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!