A transzszexuális nők miért úgy affektálnak, mint a melegek, vagy a prostituáltak és miért nem úgy viselkednek, mint az igazi nők?
Ezek közül sem a melegek, sem a k*** sem a transzszexuális nők nem mind affektálnak, de amúgy jó az észrevétel...
"Igazi nők" te mitől vagy igazi?
igaz, nem mindegyik meleg affektál, de azt hiszem lehet tudni, mire gondolok ez alatt.
Az igazi nő alatt a normális, természetes nőt értem.
A transz nők (legtöbbje) miért nem tudnak természetesen viselkedni?
Mert nem igazi nők!
Mitől igazi egy nő? XY kromoszómától, ami már a születés előtt eldöl. :) Ha tetszik, ha nem, ez a helyzet.
Az már csak részlet kérdés, hogy külső és belső nemi jelleg is van, mindezt hormonok szabályozzák, női nemi hormonok.
Szerintem ez előítélet. Én sok olyan nőt ismertem, aki rondábban affektált, mint sok transzexuális nő. Szerintem soha nem attól függ, valakinek milyen a viselkedése, hogy milyen nemű. Ez belülről jön, ill. az ember saját döntése (legalábbis ha megjátssza magát).
Ajánlom, hogy nézd meg a Soldier's Girl című filmet. Igaz történeten alapszik. Abból látni fogod, hogy nagyon nem minden transznemű affektál.
Szerintem az a transzexuális, aki belül nőnek érzi magát és szedi a hormonokat és műtétet is elvégeztet, abból általában viszonylag nőies nő lesz.
Inkább a transzvesztitákra jellemző, hogy túljátszák, de azért mert ők tulajdonképpen férfiak a hétköznapi életben, csak alkalmakkor beöltöznek nőnek. Nem szednek hormonokat, és a show kedvéért amúgy is feltűnőbbnek kell lenni. De amúgy láttam már olyan transzvesztitát is, akit nagyon szép nőnek öltöztettek/sminkeltek elsőre meg sem mondanád.
Van a nők között is, aki affektál, de a transzok között sokkal gyakoribb. Azokra a transzokra, akiket ismerek azokra igaz ez.
Számukra sem természetes, hogy "nők", vagy miért ilyenek?
Én soha nem affektáltam :) a TS ismerőseim között van mindenféle. Aki sík hülye, idióta p*** és olyan is akivel egy szinten kevés embert tudnék mondani.
A hormonok csak a külsőt határozzák meg, a belsőt nem....
Érdekes akik kromoszómához kötik a nemet, akkor szerintetek hozzunk létre külön nemi kategóriát azoknak, akik se nem XX, se nem XY kromoszómájuk van?
A nemi identitásnál csak az számít mit érzel belül.
A TS nőkkel szembeni előítélet azért van, mert sok rossz travi (nicole aki a tv-ben veri magát mindig) és hasonlók lejáratnak minket, igazi TS-eket.
Azt hiszem mindenkinek saját szuverén joga eldönteni minek érzi magát nem? Vagy már ebbe is van beleszólása bárkinek is?
Hivatalosan sajnos nincs "egyéb" vagy hasonló kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!