Piszkál egy fiú, mit tehetnék?
Szólj egy tanárnak, vagy az igazgatónak, vagy a szüleidnek.
Mást nem nagyon tehetsz.
Hallgass zenét fülesen, jó hangosan, hogy ne halld, amit mond. (A dobhártyád azért be ne szakadjon.:D) Kérj segítséget a barátaidtól, de szerintem a szüleidet illetve a tanárokat ne vond be a szituba, mert csak rosszabb lesz. Próbáld meg magad megoldani a problémáidat.
Vagy még jobb, ha egyszerűen azt mondod: "Miért piszkálsz mindig? Én soha nem mondtam neked semmi rosszat."
Tudom, hogy rohadt nehéz, de vegyél erőt magadon.:) Gondolj arra, hogy ugyanolyan ember, mint te, és mit csinálna, ha valaki így egyenesen megmondja neki a gondolatait. Nem hinném, hogy ezek után piszkálni fog, vagy ha igen, akkor gyere vissza ide, és kitalálunk valami mást.:)
Soook sikert!^^
Figyelj, ha egy ilyen gyerek piszkál elsöre szólj neki normálisan. Ha nem tántorit és továbbra is piszkál akkor az alfa törvény jön. Ha nagyobb,ha nem addig üsd amig lélegzik. Tanulja meg hol a helye, ha a normalitással nem lehet meg oldani , akkor állatként kell kezelni. Ne ess bele abba a hibába mint én. Engem negyedikesen egy csapat 8 osztályos piszkált,pedig semmit nem tettem. Őrőkké lelki sokk maradt. Addig piszkáltak amig mind a 3 lányt helyre nem raktam, a fő vagányt úgy meg téptem hogy az annya nem ismert rá. Az erőszak nem megoldás,ne úgy értsd, de ha békésen nem lehet rendezni akkor csak ez marad.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!