Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én érzem úgy néha, hogy...

Csak én érzem úgy néha, hogy minden rossz? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nem rég tértem vissza egy nagy "kiruccanásról", ahol megláttam az életbe a szépet, a jót. Több, mint 2 hétig voltam távol és rengeteg szép, jó dolgot láttam. Ma hazajöttem és paff.. egyből megint az itthoni stressz, idegeskedés véget nem érő viták s egyebek folytatódtak (többek között ezért is voltam távol, hogy egy kicsit kiszakítsanak ebből) rengeteg új ruhát kaptam, mivel elég kevés volt. 14 éves vagyok és most fogom kezdeni a gimnáziumot leszeretnék picit fogyni, de most, hogy itt vagyok egyszerűen úgy érzem minden rossz.. semmi se fog összejönni. Láttam, hogy hova juthatok a tanulással, ami inspirált és ott úgy éreztem, hogy minden jó, s minden happy lesz az elkövetkezendő időkben. Egyébként nagypapámmal élek szűkös anyagi keretek között, s az ilyen dolgok miatt érzem a stresszt és számomra nagyon rossz megélni, hogy rámzúdítanak ilyen dolgokat, hogy:7 hónapnyi közösköltség nincs fizetve, ráadásul ez a folyamatos lelki terror, ahogy mondogatta (amikor pl neten beszéltünk kintről), hogy ma csak egy zsíros kenyeret evett stb stb.. meg, hogy ettől kért pénzt-attól kért pénzt. Úgy érzem kilátástalan az életem.. :( 14/F

2014. júl. 7. 22:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy folyamatosan engem zihál (mert gondolom én vagyok a "keze ügyébe") már azon is kiakad, hogy hogyan hajtom össze a lepedőt, hogy én milyen trehány vagyok. Holott hazajöttem ennyi idő után és még mindig ugyanaz a kupi van az asztalon, ami 2 héttel ezelőtt ott volt..
2014. júl. 7. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan mondd el ezt egy illetékesnek a családsegítőben!
2014. júl. 7. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Rossz családba születtél! Ha akarnál se tudnál ezeken a dolgokon javítani, mivel csak 14 éves vagy. Próbáld túlélni ezt az időszakot, továbbá tanulj, hogy sose kelljem ilyen helyzetbe kerülnöd többé a jövőbe. 17/L
2014. júl. 7. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából egyrészt azért is írtam ide, mert nincs itthon "lelkipásztorom"... ott kint ott volt nagynénjém (nála voltam)
2014. júl. 7. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!