Miért nem érzem magam jól egy buliban?
Mindig jó kedvel elmegyek,fél óráig birom,aztán borzatóan megunom,nem tudok mit csinálni.Táncolni utálok,nem is tudok.
De nem értem,mindig könyörögnek hogy menjek,ha elmegyek meg le se szarnak...Minek menjek akkor el?Inni nem nagyon szoktam,mert elég sokat tervezek másnapra,szóval nem igen szoktam.De nem értem,alig várom reggel hogy ottlegyek,ott meg alig várom már a végét.A választ előre is köszi!:)
Ne járj bulizni.
Én sem voltam még, pedig 20 éves vagyok.
Mintha én írtam volna. Járj házibuliba, vagy kocsmába(mindkét helyen jól lehet érezni magad, még ha nem is iszol). Egy ilyen buliban nem is lehet nagyon mit csinálni, csak piálni meg táncolni, a fent említett helyeken viszont legalább beszélgetni lehet.
Ha meg annyira akarják hogy menj, mondd meg nekik, hogy "bocs de unatkozom a buliban", és ezzel le is van tudva. Egyébként ha lese sz*rnak, akkor nem tudom minek várod annyira. Menj el egy másik társasággal máshová.
18:05 !
Első vagyok
Mit képzelsz magadról?? Miből gondolod ezt a hülyeséget, hogy itt lógok? Mi az a paladin???
Első:a "Hányas a paladinod?" kérdéssel arra akart utalni, hogy kocka vagy.(A paladin egy kaszt a WoW-ban, ha bővebben érdekel nézz utána.)
Minecodus kérdéssére pedig: Az hogy nem tudsz táncolni, tökmindegy. Akik odamennek azoknak a 80%-a sem tud. Csak random lötyögnek a zene ritmusára. Hogy miért szarnak le, azt sztem kérdezd meg tőlük. És inni...hát azt döntsd el te. De az biztos, hogy egy buliban a boldogság hormon/hangulatfokozó jót tesz. ; )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!