Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék megnyílni?

Csollimoli kérdése:

Hogyan tudnék megnyílni?

Figyelt kérdés

Elég asszociális vagyok… nagyon szeretek egyedül lenni, nem szólni senkihez csak hallgatni a zenét és gondolkodni, elmenni egyedül sétálni és a gondjaimat is magamban tartom, nehezen mutatom ki az érzéseimet. Ezen változtatni szeretnék. Persze vannak barátaim akikkel nagyon jól kijövök, és megnyílok előttük, sokat beszélek elhülyéskedünk azért mert megbízom bennük. Viszont itt a probléma a többi embernél van… senkivel nem tudok normálisan kommunikálni, és nem azért mert buta vagyok, hanem egyszerűen nem megy, semmi nem jut eszembe hogy mit mondhatnék ha kérdeznek válaszolok és ennyi… eddig 3 barátom volt és mindegyikük azért szakított velem mert meg sem mukkantam mikor velük voltam… mit tehetnék, hogy ez változzon? Jártam pszichológushoz is, hogy segítsen abban hogy mutassam ki az érzéseimet és ne legyek ilyen… de semmit nem segített, mi lesz? Ilyen leszek örökre?

16L

2014. júl. 6. 23:55
 1/1 anonim ***** válasza:
hát ha nem vagy szószátyár ne erőltesd, de azért egy ismerkedésnél vannak témák amikről lehet beszélni, ha nem érdekel az illető az régen rossz..! Ha érdekes lesz valaki hidd el úgyis jönnek majd azok az érdeklődő kérdések,beszélgetések :)
2014. júl. 7. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!