Baj ha mindezek illenek rám? :nacionalista, soviniszta, homofób, rasszista, antiszemita.
18-as válaszoló nagyon jó szöveged van. :DD
Igen kérdező, baj!
"Aki számára érték a család, ez a szó, CSALÁD pedig apát, anyát és gyerekeket jelöl, bármennyire is szeretnék tönkretenni ezt az intézményt a liberálisok."
Nem szeretném tönkretenni ezt az intézményt. De nekem CSALÁD két azonos nemű ember együttélése is, mert az érzelmek teszik a családot családdá. Másik kérdés, hogy mondjuk adókedvezményt csak gyerekes családnak adnék, mert a gyerekvállalást motiválhatja, a gyerekeknek meg minden normális ember örül.
"Aki drog nélkül is jól tudja magát érezni, és aki számára nem a mámorban őrjöngés jelenti az élet értelmét. "
Nem szoktam drogozni, sem mámorban őrjöngeni. Viszont megkérdezném: te nem iszol, nem cigizel és nem kávézol? ezek mind drogok, és a pia kimondottan rossz hatású tud lenni...
"Aki szerint az utcán provokálás deviancia, és aki szerint a szexualitásnak a hálószobában a helye."
a szexnek igen, de a szexuális orientáció szerintem nem titok. Rólad is tudják, ha barátnőd van, nem? Az utcán felvonulás pedig nem deviancia, sem akkor, ha a melegek vonulnak, sem akkor, ha a Magyar Gárda.
"Aki szereti a hazáját, és büszke a gyökereire, aki nem akarja egy nagyhatalom gyarmata vagy tartományaként látni Magyarországot."
Szerinted a liberálisok egy gyarmaton szeretnének élni? Nekem az identitásom fontos része a magyarságom (ahogy a zsidó származásom is), és az európaiságom is, és igen, azt gondolom, hogy egy európai föderáció jó lenne Európának. Ahogy a Monarchia is jó volt Magyarországnak.
"Aki nem tekinti fanatikus őrültnek a vallásos embereket."
Nem tekintem őrültnek őket. Maximum furának, hogy mesékben szeretnek hinni.
"Aki tiszteli a tudást, és aki számára fontos a becsület."
Szerinted egy liberálisnál ez másképp van? Szerinted becstelen vagyok, és nem tudok semmit, illetve nem tartom fontosnak, hogy az emberek tanuljanak?
"Aki a munkát becsüli, dolgozik, és nem örül, hogy a befizetett adójából ingyenélő népcsoportokat tart el az állam. "
Ezt nem is értem, szerinted a liberálisok nem dolgoznak?
"Aki nem tapsikol örömében amikor a bankok és pénzemberek sorra vágják át az egyszerű embereket. "
Nem tapsikolok örömömben. De akkor sem, amikor az állam akarja kifizetni mások hülyeségét. A bankok büntetőadóit ostobaságnak tartom, a szigorú szabályozást a hitelek terén nem, mert az emberek maguktól felelőtlenek, néha egy picit vigyázni kell rájuk...de általában jobb, ha engedjük, hogy beverjék a buksijukat, mert akkor legközelebb már több eszük lesz.
"Aki szerint nem az USA és Izrael a világ közepe.
Aki nem akar agymosott rabszolgaként élni."
Ezekre nem is tudok mit reagálni, akkora baromság.
Üdv:
egy liberális (de nem politikus)
Szivem, te vagy az ? :D
Hirtelen azt hittem, hogy a pasim az, ez mind rá is illik. :D
Amgy, nem baj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!