Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha mindezek illenek rám?...

Baj ha mindezek illenek rám? :nacionalista, soviniszta, homofób, rasszista, antiszemita.

Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 22:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

18-as válaszoló nagyon jó szöveged van. :DD

Igen kérdező, baj!

2014. júl. 7. 12:36
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés nyilvánvaló provokáció, így akart a kérdező egy jó nagy vitát gerjeszteni, és most tapsikol örömében.
2014. júl. 7. 13:50
 23/27 anonim ***** válasza:
75%
Kezeltesd magad,komolyan!Te egy kretén vagy.
2014. júl. 7. 20:31
 24/27 A kérdező kommentje:
Kretén az anyád!aki nem tanított meg szépen beszélni.
2014. júl. 7. 20:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

"Aki számára érték a család, ez a szó, CSALÁD pedig apát, anyát és gyerekeket jelöl, bármennyire is szeretnék tönkretenni ezt az intézményt a liberálisok."

Nem szeretném tönkretenni ezt az intézményt. De nekem CSALÁD két azonos nemű ember együttélése is, mert az érzelmek teszik a családot családdá. Másik kérdés, hogy mondjuk adókedvezményt csak gyerekes családnak adnék, mert a gyerekvállalást motiválhatja, a gyerekeknek meg minden normális ember örül.

"Aki drog nélkül is jól tudja magát érezni, és aki számára nem a mámorban őrjöngés jelenti az élet értelmét. "

Nem szoktam drogozni, sem mámorban őrjöngeni. Viszont megkérdezném: te nem iszol, nem cigizel és nem kávézol? ezek mind drogok, és a pia kimondottan rossz hatású tud lenni...

"Aki szerint az utcán provokálás deviancia, és aki szerint a szexualitásnak a hálószobában a helye."

a szexnek igen, de a szexuális orientáció szerintem nem titok. Rólad is tudják, ha barátnőd van, nem? Az utcán felvonulás pedig nem deviancia, sem akkor, ha a melegek vonulnak, sem akkor, ha a Magyar Gárda.

"Aki szereti a hazáját, és büszke a gyökereire, aki nem akarja egy nagyhatalom gyarmata vagy tartományaként látni Magyarországot."

Szerinted a liberálisok egy gyarmaton szeretnének élni? Nekem az identitásom fontos része a magyarságom (ahogy a zsidó származásom is), és az európaiságom is, és igen, azt gondolom, hogy egy európai föderáció jó lenne Európának. Ahogy a Monarchia is jó volt Magyarországnak.

"Aki nem tekinti fanatikus őrültnek a vallásos embereket."

Nem tekintem őrültnek őket. Maximum furának, hogy mesékben szeretnek hinni.

"Aki tiszteli a tudást, és aki számára fontos a becsület."

Szerinted egy liberálisnál ez másképp van? Szerinted becstelen vagyok, és nem tudok semmit, illetve nem tartom fontosnak, hogy az emberek tanuljanak?

"Aki a munkát becsüli, dolgozik, és nem örül, hogy a befizetett adójából ingyenélő népcsoportokat tart el az állam. "

Ezt nem is értem, szerinted a liberálisok nem dolgoznak?

"Aki nem tapsikol örömében amikor a bankok és pénzemberek sorra vágják át az egyszerű embereket. "

Nem tapsikolok örömömben. De akkor sem, amikor az állam akarja kifizetni mások hülyeségét. A bankok büntetőadóit ostobaságnak tartom, a szigorú szabályozást a hitelek terén nem, mert az emberek maguktól felelőtlenek, néha egy picit vigyázni kell rájuk...de általában jobb, ha engedjük, hogy beverjék a buksijukat, mert akkor legközelebb már több eszük lesz.

"Aki szerint nem az USA és Izrael a világ közepe.

Aki nem akar agymosott rabszolgaként élni."

Ezekre nem is tudok mit reagálni, akkora baromság.

Üdv:

egy liberális (de nem politikus)

2014. júl. 7. 22:45
 26/27 *Nekomimi* ***** válasza:
32%

Szivem, te vagy az ? :D

Hirtelen azt hittem, hogy a pasim az, ez mind rá is illik. :D

Amgy, nem baj. ;)

2014. júl. 10. 08:41
 27/27 anonim válasza:
57%
Hát Kérdező, elég szar életed lehet, már ha tényleg igaz a kérdés, és nemcsak provokálni akarsz... A kérdésed alapján úgy tűnsz, hogy az a típusú ember vagy ,aki előszeretettel keresi másban a hibát, ha vmi szarul sikerül az életében, és eszedbe sincs magadba nézni, pedig megsúgom, erősen ajánlott ilyen helyzetekben. Az elvtelen gyűlölettel megkeseríted a saját életed, ez még nem tűnt fel neked? Ha másokról állandóan csak rosszat mondasz és gondolsz , kiül ám az arcodra és ronda leszel tőle, csak szólok!
2014. okt. 14. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!