Baj ha mindezek illenek rám? :nacionalista, soviniszta, homofób, rasszista, antiszemita.
ezzel nyugtatjatok magatokat? Hogy ti mennyire atlatjatok a dolgokat?
LOL.
Rám is illenek, ha liberális szemszögből nézzük a világot.
Éppen ezért büszke nacionalista, soviniszta, homofób, rasszista, antiszemita vagyok, ugyanis egy libsi szemében mindenki az:
Aki számára érték a család, ez a szó, CSALÁD pedig apát, anyát és gyerekeket jelöl, bármennyire is szeretnék tönkretenni ezt az intézményt a liberálisok.
Aki drog nélkül is jól tudja magát érezni, és aki számára nem a mámorban őrjöngés jelenti az élet értelmét.
Aki szerint az utcán provokálás deviancia, és aki szerint a szexualitásnak a hálószobában a helye.
Aki szereti a hazáját, és büszke a gyökereire, aki nem akarja egy nagyhatalom gyarmata vagy tartományaként látni Magyarországot.
Aki nem tekinti fanatikus őrültnek a vallásos embereket.
Aki tiszteli a tudást, és aki számára fontos a becsület.
Aki a munkát becsüli, dolgozik, és nem örül, hogy a befizetett adójából ingyenélő népcsoportokat tart el az állam.
Aki nem tapsikol örömében amikor a bankok és pénzemberek sorra vágják át az egyszerű embereket.
Aki szerint nem az USA és Izrael a világ közepe.
Aki nem akar agymosott rabszolgaként élni.
Tehát magyarul mindenki, aki nem követi agyatlanul a nyugati világ összes aberrációját és képmutatását.
Magyarul egy liberális szemében mindenki nacionalista, soviniszta, homofób, rasszista, antiszemita, aki konzervatív.
Annyit puffogtatják ezeket a kifejezéseket a nácizással együtt, teljesen alaptalanul hogy már kb. semmi élük nics.
A kérdező és a 15-ös válaszoló kimaxolták a lelki nyomort :)
Ha ennyi embert utáltok, kb. mindenkit nagyon boldog életetek lehet :D
Egy szakemberrel elbeszélgethetnétek, mert ezek általában gyerekkori frusztrációk okozzák. Később csak rosszabb lesz és úgy jártok, mint az a jobbikosok akik apostoli királyságról beszélnek és hasonlókról.
Tegye fel a kezét aki novák előd 2 akar lenni!
Ha erre felteszed a kezed, akkor menthetetlen vagy és már csak egy lépés választ el attól, hogy galambokkal römizz a parkban.
Ha nem akarsz olyan lenni, akkor nyomás a pszichiáterhez.
Én alapvetően liberálisnak tartom magam és amikor ilyeneket látok/hallok mint a 15ös, akkor csak döbbenten nézek magam elé, és nem hiszem el, hogy ilyen emberek tényleg vannak.
Szörnyű lehet, azzal telik az életetek, hogy gyűlölködtök, belerúgtok mindenkibe aki kicsit is kilóg a szűkre szabott világnézetetekből.
Ezzel szemben én, aki nem húzom föl magam minden apróságon, aki nem a nemük/vallásuk/bőrszínük/szexualitásuk alapján ítélem meg az embereket, én vagyok a rossz? Tényleg?
Azon elv szerint élem az életem, hogy mindenki szabadon azt csinál amit akar, addig amíg másoknak nem árt. Miért lenne ilyen nehéz szépen, egymás mellett élni, a másik testi-lelki terrorizálása nélkül?
Ezek után annyit kérdezek, szerintetek milyen értékeket képvisel egy liberális?
El vagy tájolva, ha azt hiszed, a liberalizmus elveti a családcentrikusságot, a józan életet, a szexualitással kapcsolatos konzervatív nézeteket, és a nemzeti büszkeséget, és az egyéb általad felsorolt dolgokat.
A liberalizmus nekem, és a "libsi" ismerőseimnek, barátaimnak nem a konzervatív értékek gyalázásáról, a vallások, a hungarikumok, és nemzeti kincsek degradálásáról, hanem a toleranciáról, a szűklátókörűség, és az egysíkú gondolkodás elkerüléséről, a "haladó" nézetekről szól.
Képzeld, van olyan liberális barátom, aki ellenzi a melegházasságot, ilyen-olyan okokból! Mégis liberálisnak vallja magát, mert bár ellenzi, toleráns a melegekkel szemben, és tudja, hogy egyenlő jogokat érdemelnek.
Mondok még meghökkentőbb példát: Nem tetszik a "nyugati" világ, elítélem az USA és Izrael (mellesleg konzervatív) politikáját. Szerintem Európa "liberálisabb", haladóbb szellemű, mint nyugat. Ha már a nyugatozol, és a józan élet mellett kampányolsz, utánanézhetnél a nyugati dolgoknak. Csak hogy mindennapi dolgokat, kliséket említsek, egy amerikai fiatal még azelőtt a frontra kerülhet, hogy legálisan megvehetné az első doboz sörét. A szexualitás pedig nagyobb tabu ott, mint itthon.
Tudod, egy libsi számára a politika, és az eszme nem az agresszív terjeszkedést, mások földbedöngölését jelenti. Biztos vagyok benne, hogy ezt, mint szélső-jobbos, nehéz felfogni, de azért próbáld meg!
A kérdezőnek sajnos nem sok mindent tudok mondani. Nyílvánvalóan baj, ha így gondolkodsz, de szerencsére nem nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!