Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha mindezek illenek rám?...

Baj ha mindezek illenek rám? :nacionalista, soviniszta, homofób, rasszista, antiszemita.

Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 22:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
Amíg másokat nem bántasz a nézeteid miatt, addig nem baj. Utálhatsz bárkit kedvedre, de ítélni felette nincs jogod, ezt tartsd szem előtt.
2014. júl. 6. 23:18
 12/27 anonim ***** válasza:
12%
Eme jelzőket csak a szélsőliberális polgártársaink aggatják rá a még gondolkodni tudó, és a folyamatokat átlátó emberekre, hogy ezzel őket szalonképtelenné tegyék és ellehetetlenítsék.
2014. júl. 6. 23:25
 13/27 anonim ***** válasza:
78%

ezzel nyugtatjatok magatokat? Hogy ti mennyire atlatjatok a dolgokat?

LOL.

2014. júl. 6. 23:42
 14/27 anonim ***** válasza:
38%
Annyira sötét vagy utolsó, hogy még a magyar billentyűzetet sem tudod hogy hogyan kell beállítani. És ne gyere azzal, hogy telefonról írsz, mert ott is be lehet rakni.
2014. júl. 7. 00:03
 15/27 anonim ***** válasza:
24%

Rám is illenek, ha liberális szemszögből nézzük a világot.

Éppen ezért büszke nacionalista, soviniszta, homofób, rasszista, antiszemita vagyok, ugyanis egy libsi szemében mindenki az:

Aki számára érték a család, ez a szó, CSALÁD pedig apát, anyát és gyerekeket jelöl, bármennyire is szeretnék tönkretenni ezt az intézményt a liberálisok.

Aki drog nélkül is jól tudja magát érezni, és aki számára nem a mámorban őrjöngés jelenti az élet értelmét.

Aki szerint az utcán provokálás deviancia, és aki szerint a szexualitásnak a hálószobában a helye.

Aki szereti a hazáját, és büszke a gyökereire, aki nem akarja egy nagyhatalom gyarmata vagy tartományaként látni Magyarországot.

Aki nem tekinti fanatikus őrültnek a vallásos embereket.

Aki tiszteli a tudást, és aki számára fontos a becsület.

Aki a munkát becsüli, dolgozik, és nem örül, hogy a befizetett adójából ingyenélő népcsoportokat tart el az állam.

Aki nem tapsikol örömében amikor a bankok és pénzemberek sorra vágják át az egyszerű embereket.

Aki szerint nem az USA és Izrael a világ közepe.

Aki nem akar agymosott rabszolgaként élni.

Tehát magyarul mindenki, aki nem követi agyatlanul a nyugati világ összes aberrációját és képmutatását.

2014. júl. 7. 00:51
 16/27 anonim ***** válasza:
12%

Magyarul egy liberális szemében mindenki nacionalista, soviniszta, homofób, rasszista, antiszemita, aki konzervatív.

Annyit puffogtatják ezeket a kifejezéseket a nácizással együtt, teljesen alaptalanul hogy már kb. semmi élük nics.

2014. júl. 7. 00:55
 17/27 anonim ***** válasza:
97%
Egyszer beszélgethetnétek egy - magát liberálisnak tartó - személlyel...például velem. :D Kicsit fura hablatyot képzelsz arról, hogy szerinted ezek a gonosz emberek milyennek látják a világot.
2014. júl. 7. 01:10
 18/27 anonim ***** válasza:
71%

A kérdező és a 15-ös válaszoló kimaxolták a lelki nyomort :)

Ha ennyi embert utáltok, kb. mindenkit nagyon boldog életetek lehet :D

Egy szakemberrel elbeszélgethetnétek, mert ezek általában gyerekkori frusztrációk okozzák. Később csak rosszabb lesz és úgy jártok, mint az a jobbikosok akik apostoli királyságról beszélnek és hasonlókról.

Tegye fel a kezét aki novák előd 2 akar lenni!

Ha erre felteszed a kezed, akkor menthetetlen vagy és már csak egy lépés választ el attól, hogy galambokkal römizz a parkban.

Ha nem akarsz olyan lenni, akkor nyomás a pszichiáterhez.

2014. júl. 7. 01:41
 19/27 anonim ***** válasza:
81%

Én alapvetően liberálisnak tartom magam és amikor ilyeneket látok/hallok mint a 15ös, akkor csak döbbenten nézek magam elé, és nem hiszem el, hogy ilyen emberek tényleg vannak.

Szörnyű lehet, azzal telik az életetek, hogy gyűlölködtök, belerúgtok mindenkibe aki kicsit is kilóg a szűkre szabott világnézetetekből.

Ezzel szemben én, aki nem húzom föl magam minden apróságon, aki nem a nemük/vallásuk/bőrszínük/szexualitásuk alapján ítélem meg az embereket, én vagyok a rossz? Tényleg?

Azon elv szerint élem az életem, hogy mindenki szabadon azt csinál amit akar, addig amíg másoknak nem árt. Miért lenne ilyen nehéz szépen, egymás mellett élni, a másik testi-lelki terrorizálása nélkül?

2014. júl. 7. 05:30
 20/27 anonim ***** válasza:
95%

Ezek után annyit kérdezek, szerintetek milyen értékeket képvisel egy liberális?

El vagy tájolva, ha azt hiszed, a liberalizmus elveti a családcentrikusságot, a józan életet, a szexualitással kapcsolatos konzervatív nézeteket, és a nemzeti büszkeséget, és az egyéb általad felsorolt dolgokat.

A liberalizmus nekem, és a "libsi" ismerőseimnek, barátaimnak nem a konzervatív értékek gyalázásáról, a vallások, a hungarikumok, és nemzeti kincsek degradálásáról, hanem a toleranciáról, a szűklátókörűség, és az egysíkú gondolkodás elkerüléséről, a "haladó" nézetekről szól.

Képzeld, van olyan liberális barátom, aki ellenzi a melegházasságot, ilyen-olyan okokból! Mégis liberálisnak vallja magát, mert bár ellenzi, toleráns a melegekkel szemben, és tudja, hogy egyenlő jogokat érdemelnek.

Mondok még meghökkentőbb példát: Nem tetszik a "nyugati" világ, elítélem az USA és Izrael (mellesleg konzervatív) politikáját. Szerintem Európa "liberálisabb", haladóbb szellemű, mint nyugat. Ha már a nyugatozol, és a józan élet mellett kampányolsz, utánanézhetnél a nyugati dolgoknak. Csak hogy mindennapi dolgokat, kliséket említsek, egy amerikai fiatal még azelőtt a frontra kerülhet, hogy legálisan megvehetné az első doboz sörét. A szexualitás pedig nagyobb tabu ott, mint itthon.

Tudod, egy libsi számára a politika, és az eszme nem az agresszív terjeszkedést, mások földbedöngölését jelenti. Biztos vagyok benne, hogy ezt, mint szélső-jobbos, nehéz felfogni, de azért próbáld meg!

A kérdezőnek sajnos nem sok mindent tudok mondani. Nyílvánvalóan baj, ha így gondolkodsz, de szerencsére nem nekem.

2014. júl. 7. 05:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!