Miért nem tudok egy transz nőre (biológiailag férfi, női identitással, aki esetleg nemátalakító műtéten is átesett) nőként tekinteni?
valaki identitása az szubjektív.
A tények meg objektívek.
Az érdekelne, hogy aki nem transz, hogyan tud úgy gondolkodni, hogy valóban (tehát nem csak udvariasságból azt mondja)igazi nőnek tartsa a transz nőt.
ha van itt olyan, leírhatná a gondolatait erről.
" csak tudom, hogy az vagyok, ennyi"
Akárcsak én :)
" másrészt nem tudok olyan eljárásról, ami ténylegesen (nemcsak a külsőségekben) megváltoztatná valakinek a nemét."
Mit jelent valaki tényleges neme?
Bocs, de nem szeretném, ha a kérdésemről elkanyarodnánk.
Azt megértem, hogy a transz nők nőnek tartják magukat. Engem nem is ez érdekel. Rajtad csak a sértettséget érzem, amit megértek, de a kérdésemre nem ad választ, és csak eltereled a témát.
Engem egy olyan, nem transz ember gondolata érdekel erről, aki igazi nőnek tudja tartani.
Szerintem ilyen nem létezik aki igazi nőnek tartaná a transz "nőket"
Egy élőlény tényleges neme az. aminek születik biológiailag.
Van olyan ember, akinek valamilyen betegsége van , és pl. hermafrodita...(vagy más, a betegségétől függően).
Engem nem is ez érdekel.
Ha téged ez, vagy más foglalkoztat, kérlek tedd fel külön kérdésben, és ne az én kérdésemet offold szét.
Köszi!
és tényleg érdekelne, hogy van-e olyan nem transznemű, aki igazi nőnek tudja érezni a transz nőt. (el tudom képzelni, hogy nincs ilyen, de ha mégis van, akkor leírhatná ide a gondolatait erről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!